Altyapısı biten mahallelerde devam eden kilit parke çalışmalarını inceleyen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci:

“Mahallelerimizi daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yürütülen çalışmaları yerinde incelemek ve bilgi almak amacıyla sürdürdüğü teknik inceleme gezilerine devam ediyor.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kervansaray Mahallesinde yapılan kilit parke, alt yapısı biten sokak ve caddelerde sert zemin ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Bahçeci “Hizmetlerimizle Kırşehir’in çehresi değişiyor” dedi.
Kırşehir Belediyesi’nin sert zemin ve yol yapım çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, şehrin genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve şehir genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yapan Başkan Bahçeci, çalışmaların doğru bir şekilde ilerlemesi için çalışmaları denetliyor.
Saha çalışmaları hakkında teknik ekipten bilgiler alan Bahçeci, Kervansaray Mahallesinde yapılan kilit parke döşemesi ile ilgili teknik noktalarda oluşan küçük çaplı aksaklıkların da bir an önce giderilmesini istedi.
Başkan Bahçeci ayrıca çalışmalar ve projelerle ilgili şunları kaydetti;
“Sokaklarımızı daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. Yapılan çalışmalardan vatandaşlarımızın son derece memnun olması, bizleri de mutlu ediyor. Şehrimizde mahallelerimizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir’dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz.” (HABER MERKEZİ)