KIRŞEHİR’E yaptığı önemli hizmetlerle unutulmayan 18. DönemKırşehir Milletvekili Kazım Çağlayan ve Oğlu Sinan Çağlayan’ın 25 Ağustos 1997 tarihindeAnkara’da geçirdiği elim trafik kazası sonrası vefatlarının 25. Seneyi Devriyesinde Kırşehirli hemşerileri unutmayarak Mevlidi Şerif programı düzenledi.

         Kâzım Çağlayan’ın kızı Ayşe Çağlayan ve oğlu Fehmi Çağlayan’ın öncülüğünde, Mucurlular Derneği Genel Başkanı Veysel Eken ve Yönetim Kurulu Üyelerinin girişimleriyle, düzenlenen programda Mucurlular Derneği Genel Merkezinde Kazım Çağlayan’ın adına verilen “Mucur Türkmen Odası Kâzım Çağlayan okuma salonunda” mevlit okutuldu.

MEVLİT PROGRAMINA ÜST DÜZEY KATILIM

         Gerçekleşen programa Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Danışmanı Erhan Alparslan Aydın, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir eski Belediye Başkanı Halim Çakır, Anadolu Gazetesi Sahibi Ali Çetin, iş insanı Yusuf Koç’un yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

VEKİLİMİZE BİR VEFA ÖRNEĞİ GÖSTERDİK

         Gerçekleşen mevlit programında konuşan Mucurlular Derneği Genel Başkanı Veysel Eken “Vefat eden milletvekilimiz Kâzım Çağlayan ve oğlu Sinan Çağlayan’ı rahmetle anıyorum. Bugün burada bu programı vefat eden milletvekilimiz Kazım Çağlayan’ın kızı Ayşe Çağlayan ve oğlu Fehmi Çağlayan’ın öncülüğünde düzenledik. Ayrıca vekilimizin ismini genel merkezimizin bir salonuna vererek bir vefa örneği gösterdik. Mevlidi şerif programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)