Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık:

"KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK, ARTIK PUSULADA SEÇENEĞİNİZ VAR"

Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, partilerinin YSK'nın açıkladığı seçime girebilecek partiler listesinde kanunen isminin yer alacağını açıkladı. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Gülay Baltalık şunları ifade etti:

"Kongre tarihimiz sebebiyle YSK'nın Ocak 2022 tarihinde Memleket Partimizi seçime katılma yeterliliğine sahip partiler arasında göstermemesi üzerine Genel Başkanımız Muharrem İnce, ‘Memleket Partimiz 6 Şubat 2022 tarihinden sonra yapılacak her seçime girme yeterliliğine sahiptir’ demişti.

“Türkiye genelinde hızla büyüyen ve büyük umutlar vaat eden partimizin varlığından rahatsız olan bazı kesimler ise ‘Memleket Partisi Seçime Giremiyor’ algısını bilerek ve isteyerek devam ettirmiş ve aslında doğru yolda olduğumuzu bizlere bir kez daha kanıtlamıştı.

“Yüksek Seçim Kurulu’nun 10 Mayıs tarihli kararına göre seçime girme yeterliliği bulunan siyasi partiler listesinde Memleket Partimizin ismi de yer aldı. YSK'nın açıkladığı o liste Genel Başkanımızın açıklamasını göz ardı ederek algı yürütmeye çalışanlara da güzel bir cevap olmuştur. Ancak Ocak ayında ‘Memleket Partisi seçimlere giremiyor’ diye bangır bangır haber yapan ulusal medya ne yazık ki partimizin bugün seçimlere girme yeterliliği YSK tarafından ilan edilince tek bir haber dahi yapmamıştır. Tek adam devri ile her kurumu elinde tutmaya çalışan iktidar, maalesef basın organlarına da baskı uygulayarak vatandaşın gerçekleri görmesine engel olmaya devam etmektedir.

“Genel Başkanımız İnce'nin de dediği gibi ‘Zor anlarınızda aklınıza hep Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Getireceksiniz. Para yok, pul yok, tank yok, top yok başarırım diyor. Ordu yok, yaparım diyor. Bu millet böyle kurdu bu Cumhuriyeti…’

“Korkunun ecele faydası yoktur. Türkiye'yi karış karış gezerek umut aşılayan partimiz, ülkeyi yönetemeyenlerin korkulu rüyası olmuştur. Bizler cesur yüreğimiz, bitmeyen umudumuz ile asla korkmayacağız, eğilmeyeceğiz, bükülmeyeceğiz. Bu düzene meydan okuyoruz, okuyamaya devam edeceğiz.

“Çok övündükleri sağlık sistemi bitikken, enflasyon -halka göre-  yüzde 100’den fazlayken, faturalar kirayı geçmişken, vatandaş pazarın pahalılığından, mutfağın yangınından, esnaf siftah yapamamaktan, emekli İkinci sınıf vatandaş muamelesi görmekten dert yanarken hala anketlerde lideriz diyen iktidarın sonu gelmiştir. Yoksulluğu normalleştirmeye çalışan bir iktidar partisinin, ülkeyi yönetmesi mümkün değildir. Bu bozuk düzen tam anlamıyla birbirine benzeyen iktidar ve muhalefet düzenidir. Bu yağma, bu talan, bu yalan düzenini biz değiştireceğiz. Sevgili vatandaşlarımız gönlünüz rahat olsun her şey değişecek. Muharrem İnce Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti Laik Türkiye Cumhuriyeti'ni, Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda yaşatabilecek, tek liderdir. Artık pusulada seçeneğiniz var.” (HABER MERKEZİ)