Aydın: “Kırşehir'de gördüğümüz ilgi ve teveccühten ziyadesiyle memnun olduk. Var olsunlar”

İYİ PARTİ Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Kırşehir'e resmen çıkarma yaptı.
Kırşehir ziyaretine ilk olarak Özbağ Belde Teşkilatı’nın açılışını gerçekleştirerek başlayan Koray Aydın, ardından İl Başkanı Müfit Göçen ile birlikte Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret etti.
Başkan Ekicioğlu, Koray Aydın’ı Kırşehir Belediyesi’nde görmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.
Burada kısa bir konuşma yapan Koray Aydın, “Baştan söyleyeyim Kırşehir Belediyesi’ne keyifle girdim. Bu görevi üstlenmenizden büyük bir mutluluk duyuyorum. Zaten aday olduğunuzda da söylemiştim. Uyum, ahenk, birlikte çalışma kültürü, birlikte hareket edebilme kabiliyeti en önemli güçtür. Siz de o gücü kullandınız. Kişiliğinizin ve karakterinizin de buna uygun olması işi daha da kolaylaştırdı. Burada kazanan Kırşehir oldu. Seçimden sonra belediyenin borç hanesine bakınca ‘eyvah, nasıl bu hale getirmişler’ dedim. O günden bu yana özellikle belediyeciliği halka açarak bilgiye ulaşmayı kolaylaştırarak şeffaf bir anlayış ile belediyeyi yönetmiş olmanız gerçekten takdire şayan. Çünkü vatandaş artık gizli kapaklı işlerden bıktı ve usandı. Mahalli seçimlerde ülkeyi kötü yönetip adeta uçurumun kenarına getirenlere vatandaş bir şamar vurdu. Ben çok fazla uzun süreceğini zannetmiyorum ve yakın bir gelecekte seçimlerin olacağına inanıyorum. O zaman yediği şamarın daha da okkalısını yiyeceklerini görebiliyorum. Vatandaşların tavırlarını hareketlerini görebiliyoruz. Vatandaş pusuya yatmış ve ceza kesecek. Olacak olan seçimde İstanbul’da ertelenen seçimin ardından ne olduysa o olacak. Yani Türkiye’de bir iktidar değişimi yaşanacaktır'' dedi.
Koray Aydın ve kalabalık bir partili daha sonra Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ne geçerek üye katılımına katıldı.  Partisine yeni katılanlara rozet takan programa katılan Koray Aydın, ''Daha düne kadar İYİ Partililer teröristti, FETÖ’cüydü. Şimdi yerli ve milli olduk. Ey yüce Allah’ım sen nelere kadirsin. Şu an ikinci ve üçüncü ortağı ile çok mutlu bir hayat sürüyorlar. Bunların en küçük olanını televizyonlara salmışlar. Bu yetkisiz eleman kanallarda konuşuyor, ben tahammül edemiyorum. Yahu bu adam 1991 yılındaki seçimlerde çıktığı televizyon programlarında ‘Türk Milliyetçiliği Fırat’ın sularında yok olmuştur. Türkiye’de Türk Milliyetçiliği bitmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti de terörist bir devlete dönüşmüştür’ diyen bir adam. Doğu Türkistan’da zulüm var, orada bulunan bütün Türk Toplulukları üzerinde yürütülen bir asimilasyon hareketine karşı kimsenin sesinin çıkmadığı dönemde kürsüye ailesini kaybetmiş bir arkadaşımızı çıkardık ve konuşturduk. Tayyip Erdoğan’dan da ses yok, 2 numaradan da ses yok, 3 numara da , ‘’bunlar ajandır’’ diyor. Ajanın dik alası sensin. Sen beka vadisine gidip de Abdullah Öcalan’ın elinden çiçek alan adam değil misin? Ne utanmaz adamsın sen ya!” dedi.
Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar ve pandemiden dolayı herkesin büyük geçim sıkıntısı içinde bulunduğunu ifade eden Koray Aydın, ''Herkes büyük sıkıntı içinde bulunurken, iktidar ve yandaşları ise daha çok nasıl para kazanırız hesabında. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı birkaç gün önce çıktı televizyona ve esnafları, ‘sizi ağır cezalar bekliyor’ diyerek tehdit etti. Sıkışmış ve suçu birilerinin üzerine atıyor. 2001 krizinin bile gerisine düşmüş bir Türkiye ile karşı karşıyayız. O dönemde bile Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası açık vermemiştir. Eksi 55 milyar dolar açık var şu anda. Bu sürünmeye devam edeceğiz anlamına geliyor. Elimizde hiçbir şey kalmadı. Bu devletin ihtiyat akçesi diye bir geleneği vardı. Merkez Bankası daima köşede dar ve sıkıntılı günler için bir ihtiyat akçesi adı altında bir para tutardı. Geçen sene onu da bitirdiler. O para olsaydı şu pandemi sürecinde darda ve sıkıntıda olan esnaflar için kullanılabilirdi” diye konuştu.
Türkiye'de suskun bir kitlenin olduğunu belirten Koray Aydın ,''Yanlarına gittiğimizde yüzleri gülüyor. Daha dün bize sırtını dönenler bize çay ve kahve ikramında bulunuyor. Her seçimin bir havası vardır. Neticeyi o hava tayin eder. O iklimin inşa edildiğini aklınızdan çıkarmayın. Bu ülkeyi maceraperestlerin eline terk edemeyiz. Yandaş imparatorluğu kurarak bu ülkenin kaynaklarının talan edilmesine izin veremeyiz” dedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın daha sonra esnafları ziyaret ederek ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.
Ziyaretlerine sırasıyla Esnaf Odası Birlik Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, Damızlık Sığır Birliği, Koyun Keçi Birliği Başkan ve yönetimlerin ziyaret eden Koray Aydın, tüm kesimlerle görüşüp istişaresini yaptı.
Ziyaretlerinde Aydın'a İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen ile Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış ve partililer eşlik etti. 
Kalabalık bir partili topluluğu ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinii ziyaret eden İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, burada esnafın sorunları, pandemi sürecinde esnafımızın ne şekilde etkilendiği ve gündem hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.
Ziyaret sonunda Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız Bahamettin Öztürk tarafından, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın ziyareti anısına Ahi Evran-ı Veli heykeli hediye edildi.
Koray Aydın, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. TSO başkanı Mustafa yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Aydın’a Kırşehir ekonomisinin, ticaret ve sanayi alanındaki sorunları hakkında bilgiler verildi ve çözümleri konusunda karşılıklı görüş alış-verişinde bulunuldu, gündeme dair konular görüşüldü.
Başkan Mustafa Yılmaz ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve parti yönetimine teşekkür etti.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın Kırşehir’deki programlarına Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış ve partililer katıldı.
Aydın Kırşehir’den memnun ayrılırken yaptığı açıklamada, “Üye Katılım Programı ve ziyaretler için arkadaşlarımızla Kırşehir'deydik. Zor durumdaki esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün, işçimizin, memurumuzun velhasıl tüm milletimizin sesi olmaya devam ediyoruz.
Kırşehir'de gördüğümüz ilgi ve teveccühten ziyadesiyle memnun olduk. Var olsunlar” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)