Kırşehirliler Vakfı tarafından önceki gün Ankara'da düzenlenen iftar programına Demokrat Parti Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ile AK Parti Ankara Milletvekili Kırşehirli hemşehrimiz Hacı Turan arasında siyaset tartışması yaşandı.

Kırşehirliler Vakfı tarafından geleneksel olarak her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen iftar programı bu yıl da gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gösterilen ve Ankara Hakim Evi'nde yapılan iftara başta Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu olmak üzere çok sayıda siyasi katıldı.

Medya Ankara'da yer alan habere göre iftar programı nedeniyle selamlama konuşması için kürsüye giden Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Partili Hacı Turan'ı da hedef alarak iktidarı eleştirmeye başladı. Bu sırada Hacı Turan'dan da Enginyurt'a cevap geldi.

"HER ALANDA SİYASET YAPILMAZ"

Turan, "Her alanda siyaset yapılmamalı. Ahilik düsturu ve edep ile konuşulması gerekirdi" ifadelerini kullandı. Turan, her partiden insanla oturabileceklerini belirterek, Millet İttifakı'ndan belediye başkanı seçilen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

TUNCAY TEKAY KONUKLARLA İLGİLENDİ

Gecede katılanlarla tek tek ilgilenen Kırşehirliler Vakfı Genel Başkanı Tuncay Tekay, başta salonda bulunan geçmiş dönem başkanlara teşekkür ederken, davetleri geri çevirmeyerek vakıf bünyesine yeni katılan üyeleri sahneye davet ederek teşekkür etti.

(Kaynak: Medya Ankara)