“Ya bir yol gösterin ya da yolumuzdan çekilin” diyen
İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış:

“Kırşehir’in umudu
yine bu memleketin
has evlatları olacaktır”

İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, AK Parti’nin 18 yıldır yapmadıklarını 1,5 senedir yönetilen belediyeden beklenmesine tepki gösterdi.
“Ya bir yol gösterin ya da yolumuzdan çekilin” diyen İYİ Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, esnafın kan kusup kızılcık şerbeti içtiklerini, kendisine uzanacak bir yardım eli beklediklerine dikkati çekti.
Kırşehir’in umudunun yine bu memleketin has evlatları olacağını ifade eden Başkan Zafer Satılmış, konuyla ilgili basına yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
“Kırşehir’in sorunlarını Kırşehir’e eline çantasını alıp gelenler değil, bu memleketin ekmeğini yiyip suyunu içen, caddenin sokağın derdiyle dertlenen insanları çözecektir.
“18 yıldır ülkeyi yönetenler, 18 yıldır Kırşehir’e hükmedenler utanmadan, sıkılmadan her seçim dönemi meydanlarda halka vaat ettiklerini yapamayıp sadece 1,5 yıldır yönetimde olan belediyelerden 18 yılın sorunlarını çözmesini bekleyemezler. Borç batağına saplayanlar bir de hiç sıkılmadan belediyelerin iş yapamaz olduğunu SÖYLEYEMEZLER.
“Kendilerinin çalıp, kendilerinin oynadığı oturumlarda ahkâm kesen salon siyasileri sokakta vatandaşın gözünün içine baka baka KONUŞAMAZLAR.
“Heybemizde ar, namus, şeref, izzet var! Heybemizin boşluğundan bahsedenler yerden göğe kadar haklı. Heybemizde imar planı değişen arsa, yandaşa verilen ihale, iş takipçiliği yok. Heybemizde plan var, proje var, memleketin sorunları var. Ayeti kerime de bahsettiği gibi ‘Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler.’
“Kırşehir Türkiye’nin gündemini belirler. Sizin hakir görüp meydanlarda kandırmaya çalıştığınız halkın verdiği hiç bir ödevi yapmadınız! 17 Haziran’da vatandaş aklınızı başınıza alın dedi duymadınız. 1 Kasım’da bu son dedi dinlemediniz. 31 Mart’ta artık yeter dedi. Hala oralı değilsiniz!
“Sıranız geçti efendiler! Şimdi zaman İYİ’lerin zamanı. Göreceksiniz ki iktidarımızda medet umulan değil, çözüm üreten bir iktidar olacak.
NE AVUTULACAK NE AVUNULACAK ZAMAN KALMADI!
“Çevre yolu dediniz, yok! Hızlı tren dediniz, yok! Organize sanayiyi genişletiyoruz dediniz, yok! Stadyum dediniz yok! Boş vaatlerle iki park ile 18 yıldır milletin gözünü boyamaya çalışan iktidarın sosyetik siyasileri şimdi kalkmış 18 yıldır yapmadıklarını 1,5 senedir yönetilen belediyeden bekliyorlar.
ESNAF KAN KUSUP KIZILCIK ŞERBETİ İÇİYOR!
“İktidarınız sayesinde kirasını, işçi maaşını ödeyemez hale gelen esnaf artık siftahsız dükkân kapatır oldu. Günlük sigara parasını karşı komşusundan ister hale geldiler. Zamanında kasa fırlatan esnaf artık fırlatacak bir kasaya dahi sahip değil onu da sattı!
“Her yere üniversite yaptınız! Bir zahmet bu kadar öğrenciye de iş alanı yaratın!
“Vatandaşına sahip çıkmak hükümetin anayasal görevidir. Evlerinin rızkından keserek çoluğunu çocuğunu üniversiteye gönderen ailelerin umudunu kırdınız! Tabiri yerindeyse son kuruşu ile çoluğu çocuğu okusun ekmek aş iş sahibi olsun diye okuttukları evlatları şimdi iş bulamama derdiyle yine ailelerin boynunda asılı yük olarak durmaktadır!
“İktidarın Kırşehir temsilcileri safsata konuşmaları bırakıp memleketin dertleriyle ilgilenmeye, hiç uğramadıkları esnafı ziyaret etmeye ve hane halklarını dinlemeye davet ediyoruz.
“18 yıldır uyguladığınız hamaset siyasetine bizler de sevgili KIRŞEHİR halkı da doydu. Ya bir yol gösterin YA DA YOLUMUZDAN ÇEKİLİN!” (HABER: BEYHAN BALLI)