AK Parti İl Başkanlığına aday olan Serhat Duran:

“Kırşehir’in sorunlarının çözümü için mücadele edeceğim…”

Şehrimizin önde gelen inşaat firmalarından ATA İnşaat’ın sahiplerinden İnşaat Mühendisi Serhat Duran, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
AK Parti Kırşehir İl Kongresine sayılı günler kalırken, İl Başkanlığı için adaylarda çıkmaya başladı. Aralık ayında yapılacak olan AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı için İnşaat Mühendisi Serhat Duran da adaylığını açıkladı. 
AK Parti Kırşehir İl Başkan Adayı Serhat Duran, adaylık gerekçesini açıklarken, “İl Başkanı olmam halinde birlik, beraberlik içerisinde şehrin sorunlarının çözümü için mücadele edeceğim” dedi. 
BAŞARILI BİR İŞ HAYATI VAR
Halen AK Parti Kırşehir İl Teşkilatında İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Serhat Duran Kırşehir ve Bursa illerinde kurmuş olduğu inşaat firmasının sahibi olarak iş hayatını sürdürüyor.
GENÇ VE ÇALIŞKAN
Başarılı, dürüst ve çalışkan bir iş hayatı bulunan ATA İnşaat’ın sahiplerinden İnşaat Mühendisi Serhat Duran, İl Başkanı olması halinde birlik ve beraberlik içerisinde şehrin sorunlarının çözümü konusunda mücadele vereceğini söyledi. 
Diğer il başkan adaylarına da başarı dileklerinde bulunan İnşaat Mühendisi Serhat Duran, “19 Aralık’ta yapılacak olan kongremizde ben de il başkanlığına adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Teşkilatımız, parti genel merkezimiz ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesiyle il başkanı seçilmem halinde gerek milletvekilimiz gerekse teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin sorunlarının çözümü konusunda mücadele vereceğim. Genel Başkanımız Sayın Tayyip Erdoğan’ın da buyurduğu gibi ‘Gün vatanımıza, milletimize ve ülkemize sahip çıkma günüdür.  Biz bugün var, yarın yokuz ama bu millet inşallah ilelebet var olacaktır. Genel Başkanımız Erdoğan’ın davasını davamız olarak görüp üzerimize düşeni yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız.” dedi. 
SERHAT DURAN KİMDİR?
İnşaat Mühendisi Serhat Duran, 1982 yılında Kırşehir’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini Kırşehir’de tamamlayan Serhat Duran, Atatürk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Evli ve üç çocuk babası olan Serhat Duran, halen AK Parti Kırşehir İl Teşkilatında İl Başkan Yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde yürütüyor.(HABER: BEYHAN BALLI)