AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“Kırşehir’in sorunlarını çözmek için görevdeyim”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri Perşembe günü gazetemiz "Kırşehir Çiğdem"i ziyaret ettiler. 
Ziyarette gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner ve Yazı İşleri Müdürü Beyhan Ballı ile sohbet eden AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyeleri Kırşehir'in sorunları ve çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular. 
Kırşehir’de bazı çevrelerin kendisini “şunun adamı, bunun adamı” şeklinde değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Seher Ünsal, “Ben bana bu görevi tevdi eden Recep Tayyip Erdoğan’ın adamıyım. Bunun dışında kimsenin adamı değilim” dedi.
Kırşehir’in bütün sorunlarını yakından bildiğini ve bunların çözümü için de gerekli girişimlerde bulunduğunu, çözümü için de bütün gücünü ortaya koyacağını belirten Seher Ünsal, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Partimizin olağan genel kurulunda Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği ile AK Parti Kırşehir İl Başkanı oldum. Göreve geldiğim günden bu yana Kırşehir’de her kesimin desteğini aldım. Bu da benim ve partim için büyük onur vesilesidir. İl başkanı olmamızın ardından yoğun bir ziyaretçiyi kabul ettik. Ardından biz iade-i ziyaretlerde bulunduk. Bugün de gazetemiz ‘Kırşehir Çiğdem’deyiz. Sizlerin her türlü öneri ve eleştirilerine açığız. İnşallah hep birlikte Kırşehir’e ve hemşehrilerimize en iyi hizmetleri getireceğimiz inancındayım.”
Dünyayı, ülkemizi ve ilimizi yakından etkileyen koronavirüsü en kısa sürede bertaraf etmek için hükümetin yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu, aşılama çalışmalarının devam ettiğini, hedeflerinin en kısa sürede hayatın normalleşmesini sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Seher Ünsal, “Pandemiden dolayı her sektör büyük sıkıntılar yaşadı. Bunların başında da sağlık çalışanlarımız. Onların büyük özverisi ile bu zor ve sıkıntılı süreci atlatmaya çalışıyoruz. Sağlık çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Koronavirüs nedeniyle insanlarımız hastanelere gidemedikleri için her türlü tedavilerini ertelemek durumunda kaldılar. Bu salgın hastalığı en kısa sürede bertaraf edilmesini ve hayatın normalleşmesiyle birlikte her türlü sağlık tedavilerinin de başlayacağına inanıyorum” dedi.
Hükümetin Kırşehir’e 400 yataklı modern bir hastane yapılmasını kararlaştırdığını ve bunu da gönülden desteklediklerini belirten Başkan Seher Ünsal, bu konuda da şunları söyledi:
“Hükümetimiz Ahi Evran Üniversitesi’nin Bağbaşı Merkez Yerleşkesi içindeki Tıp Fakültesi ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yanına 400 yataklı modern bir hastane yapılmasını kararlaştırdı. Bunu gönülden destekliyorum. Kırşehir’imizin böyle güzel ve modern bir hastaneye ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Bu hastanenin yapılmasının ardından 2011 yılında açılan ve halen hizmet veren 300 yataklı Devlet hastanemizin de Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir devlet hastanesi olarak hizmete devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda gereken desteği, çalışmayı yapacağım. Ayrıca Kırşehir il genelinde hizmet veren hastanelerimizde sağlık kuruluşlarında yaşanan pek çok sorunların olduğu duyumlarını alıyoruz. Tabi huzursuzluğun, sorunların ve sıkıntıların olduğu hiçbir kurumda başarının olmayacağını da biliyoruz. Bunun için gerek hastanelerimizde, gerek sağlık kuruluşlarında, gerekse tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yaşanan sorunların üstesine ciddiyet ve kararlılıkla gidip en kısa sürede çözmenin çabası içinde olacağız. Bu konuda bütün çalışanlarının müsterih olmalarını istiyorum.”
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner de AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinde dolayı teşekkür etti ve Kırşehir için yapacakları çalışmalarda yanlarında olup destek vereceklerini ifade etti.  (HABER: BEYHAN BALLI)