Kırşehir Merkez 300 Kişilik Öğrenci Yurdu” projesini değerlendiren AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“KIRŞEHİRİMİZİ 2023 HEDEFLERİNDE HAK ETTİĞİ YERLERE ULAŞTIRACAĞIZ” 

Aylardır Kırşehir kamuoyunun gündemini meşgul eden Hükümet Konağı yerine yapılacak “Kırşehir Merkez 300 Kişilik Öğrenci Yurdu” projesi AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ın İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Kasapoğlu’nu makamlarında ziyaretleri ve girişimleri sonucu hayata geçiriliyor.
Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal; “ Kırşehir halkının ve esnafının gündeminden hiç düşmeyen Hükümet Konağı yeri için geçtiğimiz günlerde Bakanlarımızı ziyaret ederek detaylı bir sunum yaptım. Girişimlerimiz sonucu Sayın Bakanlarımızın talimatları ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz yapılacak Kırşehir Merkez 300 Kişilik Öğrenci Yurdu projesi için şehrimize gelerek incelemelerde bulundu. Bodrum+Zemin+5 Kat Kırşehir Merkez 300 kişilik öğrenci yurdu şehrin merkezi noktasında konumlandığı için, şehrin mimari yapısı dikkate alınarak projelendirilmiştir. İçerisinde geleneksel dokunuşlar barındırarak modern bir mimariye sahip olan bu yapının, şehrin prestiji açısından önemli bir yere sahip olacağı planlanmıştır. Otel konforunda hizmet verecek olan öğrenci yurdunda yurt odaları, yemekhaneler, gençlik merkezleri, atölyeler, kitap kafe, konferans salonu ve çok amaçlı salonlar bulunacaktır” dedi
Projenin en kısa zamanda hayata geçirileceğini ifade eden Ünsal; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde şehrimiz için yapılan ve planlanan her bir projenin arkasında ve takibinde olacağız. Şehrimizi inşallah 2023 hedeflerinde hakkettiği yerlere ulaştıracağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)