Milletvekili Mustafa Kendirli:

“Kırşehir’imize yatırımlar
hız kesmeden devam ediyor”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, “Vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Kırşehir’e Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerin kat be kat fazlasını 19 yılda yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi.
Kendirli, Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne 20 üniteli ek bina yapım işinin 2021 yılı yatırım programına alındığı müjdesini verdi. 
“AK Parti olarak eser ve hizmet siyasetine hız kesmeden devam ediyoruz” diyen Mustafa Kendirli, Kırşehir’in her geçen gelişen ve büyüyen bir şehir olduğuna dikkati çekerek, şehrin  ihtiyaçları doğrultusunda yeni yatırım ve hizmetlerle tanıştıracaklarını söyledi. 
Kırşehir Valiliğinin talebi ve Sağlık Bakanlığının incelemeleri sonucunda Kırşehir Şehit Polis Hayrettin Yılmaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne 20 üniteli ek bina yapılmasının 2021 yatırım programına alındığını anlatan Milletvekili Kendirli, “Bundan böyle hastanemiz daha nitelikli hizmet verecektir. Hemşerilerimize hayırlı olsun. İnsanımızın sağlığı ve huzuru için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Kendirli, yatırımların takibini bizzat yaptığını ve ek ünite inşaatının yapım işine en kısa sürede başlanacağını açıklayarak, “Vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Kırşehir’e Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetlerin kat be kat fazlasını 19 yılda yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi. 
Ağız ve diş sağlığı merkezi ek hizmet binası için makro planlamaların en ince ayrıntısına kadar yapıldığını, gerekli incelemelerin tamamlandığını dile getiren Milletvekili Kendirli, “Ülkemizin kaynaklarını vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda kullandığımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ek hizmet binasıyla kapasitesi artan ağız ve diş sağlığı merkezimizin bölgede de tercih edilen bir sağlık kuruluşu olacağından eminim” ifadelerini kullandı. 
Mustafa Kendirli, AK Parti olarak bugüne kadar söz verdikleri her yatırımı zamanında ve eksiksiz olarak hizmete açıklarını, vatandaşların mağduriyetine asla müsaade etmediklerini vurguladı.  (HABER MERKEZİ)