Yeni dönemde hazırladığı 41 vizyon projesine destek isteyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci:

“KIRŞEHİR’İ YENİ PROJELERİMİZLE GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ…”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Kırşehir’de her gittiği yerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.
Başkan Bahçeci, “31 Mart’ta hepimiz sandık başına gideceğiz. Kırşehir’imizi, yani en kıymetlimizi ve her şeyimizi emanet edeceğimiz belediye başkanını belirleyeceğiz. Allah Kur’an’ı Keriminde işi ehline emanet edin diyor. Bizimde karar verirken o kadar düşünmemiz lazım ki işi kime emanet edeceğiz. Yaşar Bahçeci’ye bakarken şunu sorgulamamız lazım. Yaşar Bahçeci on yılda verdiği sözleri yerine getirdi mi? Şehrin sorunlarını çözdüm mü? Şehrini güzelleştirip büyüttü mü? Şehrine vizyon kazandır mı? Bunları yaparken belediyesinde yolsuzluklara hırsızlıklara fırsat verdi mi, vermedi mi? Bunları yaparken halktan koptu mu? Düğünümüzü, cenazemizi bildi mi? Telefon ettiğimizde ulaşabildik mi? Gittiğimizde kapısı açık mıydı? Halkın içinde oldu mu bunları sormamız lazım. Yaşar Bahçeci’ye bakan herkes Kırşehirlileri görüyor. Kırşehir’i iyi temsil etti mi. Konuşması ile vizyonu ile karakteri ile kişiliği ile, dürüstlüğü ile her şeyi en güzel şekilde halkını temsil etti mi. Buna bakmak lazım” diye konuştu.
“2009’DA DEVİR ALDIĞIMIZ KIRŞEHİR NEYDİ, NEREYE GELDİ”
“Biz on yıldır Kırşehir’imizi en güzel şekilde temsil ettiğimize inanıyorum” diyen Başkan Bahçeci, şunları söyledi:
“2009’da devir aldığımız Kırşehir neydi, nereye geldi. Kırşehir 2009 ‘da temel problemlerini çözememiş bir şehirdi. Şehrin sadece yüzde yetmiş yedisinin kanalizasyonu vardı. Yüzde yirmi üçünün kanalizasyonu yoktu bu şehrin. Çöplerimizi Kervansaray dağlarına atıyorduk. Kanalizasyonumuzu Kılıçözü deresine akıtıyorduk. Pazar yerimiz çamur içindeydi. Terminalimiz bitmiş durumdaydı. Alt yapımız iflas etmiş durumdaydı. 2009 yılında çocuklarımızı götürecek bir tane parkı yoktu. Dışardan bir misafirimiz geldiğinde götürebileceğimiz, gezdirebileceğimiz bir yerimiz bile yoktu. On yılda biz bu şehrin girişinden çıkışına kadar, çöpünden kanalizasyonuna kadar, terminalinden, pazarına kadar, bütün parklarından , kültür merkezine kadar baştan aşağı tekrar inşa ettik. On yılda bunları yapmak takdiri hak etmez mi. Bunları niçin yaptık Kırşehirliler için yaptık.”
“BİZİM İŞİMİZ LAF ÜRETMEK DEĞİL, BİZİM İŞİMİZ PROJE ÜRETMEK”
Yeni dönemde hazırladığı 41 vizyon projesine destek isteyen Başkan Bahçeci, sözlerini şöyle tamamladı:
“2009 yılında Türkiye’nin en güzel parkını yapacağım dediğimde kim inandı bana hiç kimse inanmadı. Nasıl inansın Kırşehirliler belediye maaş ödemiyordu. Bırakın Türkiye’nin en güzel parkını Kırşehirlilerin gidebileceği bir tane parkı yoktu. Kent Parkı inşa ettik. Hepimizin gurur duyduğu Türkiye’de örnek gösterilen bir parka sahibiz. Yeni dönemde yeni projeler var. Çıraklık döneminde Kent Parkı yaptık. Ustalık döneminde doğa parkı devamını yapacağız. Kazankaya’yı yapacağız hiç endişe edilmesin. Bizim işimiz laf üretmek değil, bizim işimiz proje üretmek. Bizim işimiz gönüllere girmek, gönül kazanmak.
HİZMETLERİMİZİ KIRŞEHİR’İMİZ İÇİN YAPTIK.
“Biz on yıl boyunca Belediye başkanlığımız süresince hiç kimseyi kimseden ayırmadık. İnsanlara asla tepeden bakmadık. Sadece işimizi yaptık. Herkes işini iyi yaparsa Türkiye’de hiçbir problem kalmaz. 2009 yılında biz Nevşehir’e özenmiyorduk. Aksaray’a imrenmiyorduk. Kırıkkale’yi beğenmiyorduk. Gidin bu şehirlere bu şehirlerin insanları Kırşehir’e imreniyor. Onların hiç birinde Kent Parkımız yok. Otobüs sistemimiz yok. Güzler Parkı gibi bir park yok. Bizim meydanımız gibi bir meydan yok. Alt yapı sorunlarını çözmüş şehir yok. Bunların hepsini Kırşehir’imiz için yaptık. On yılda 99 proje 830.000.000 TL yatırım yaptık hepsini Kırşehir’imiz için yaptık. Ne söz verdiysek hepsini bir bir hayata geçirdik. Yeni 414 tane projemiz var bu projelerimizle Kırşehir’e yeni bir vizyon kazandıracağız. Kırşehir’i çok daha ileriye taşıyacağız. 2009 yılında proje dediğimde herkes gülüyordu, ama artık herkes inanıyor. Sözümüz ahittir, eserlerimiz şahittir. Hep birlikte güzel bir hizmet dönemi yaşayacağız.” (HABER MERKEZİ)