Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti...

" Kırşehir'i birlikte inşa edeceğiz,sorunlarını birlikte çözeceğiz…"

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Kırşehir hakkında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Kırşehir'i yakından takip ettiğini, sorunlarını ve eksiklerini de bildiğini söyledi.
Gelişime ve ilerlemeye müsait olan Kırşehir'in daha iyi bir yere gelmesi için tam destek vereceğini söyleyen Yavaş, "Asaf bey ile yaptığımız görüşmede Kırşehir ile ilgili birçok konuyu ve gelişmeyi yakından öğrenmiş olduk. Kırşehir için üzerimize düşen desteği tam anlamıyla vereceğiz. Elimizden geleni yapacağız. Kırşehir'in 14 mahallesinin cadde ve sokaklarının Ankara'nın herhangi bir mahalle ve sokağından en ufak bir farkı yoktur. Kırşehir'in daha hızlı gelişmesi, eksiklerinin giderilmesi daha rahat ve yaşanabilir bir şehir oluşması için bizler her zaman yanınızdayız. Kapımız ve belediye imkânlarımız Kırşehir için ve Kırşehirli hemşehrilerimiz için her zaman açıktır. Planlanan bazı projelerde belediye personelimiz ve ekip arkadaşlarımız da şimdiden ilgilenmeye başladılar. Kırşehir için desteğimiz kesintisiz sürecektir" dedi.
En kısa zamanda Kırşehir'i ziyaret edeceğini söyleyen Yavaş, "Kırşehir'e daha önceki yıllarda da gelmiştim. Kısa süre içinde tekrar gelip, kenti ve belediyemizi ziyaret edeceğim. Kırşehirli hemşehrilerim ile görüşüp sohbet etmek istiyorum" dedi.
Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ile yıllardır gelen dostluğumuzun yani sıra, seçim döneminde yoğun bir çalışma mesaimiz oldu. Ankara'daki Kırşehirlilerle toplantıların da bizde hep yanındaydık. Bugün de Kırşehir ile ilgili istişarelerimiz oldu. Kırşehir için yapılacak önemli bir çok projede tam destek vereceğine söz verdi. Bu durum bizi gerçekten mutlu etmiştir. Kırşehir'in gelişimi ve ilerlemesi için çalışmalarımızda yanımızda olması, projelerin daha başarılı oluşmasına da katkı verecektir. İnşallah çok kısa zamanda da kendisini Kırşehir'de misafir edeceğiz. Hoşgörüsü ve destekleri için çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede karşılıklı fikir alışverişi yapılarak, Kırşehir ve güncel birçok konu da değerlendirildi. (HABER MERKEZİ)