CHP Kırşehir İl Başkanı Baran Genç:
    
“Kırşehir’i artık ceza listesine aldılar”

CHP Kırşehir İl Başkanı Şeref Baran Genç, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’nin geçtiğimiz hafta Çiçekdağı ilçesine Hükümet Binası ve Emniyet Müdürlüğü binası yapılacağı yönündeki açıklamasını değerlendirdi. 
Yıllardır mahrum bırakılan Çiçekdağı ilçesinin bir kısım hizmetlere kavuşmasından mutlu olacaklarını belirten CHP İl Başkanı Şeref Baran Genç, Kırşehir’de yapımı devam eden Hükümet Binası’nın bir yurda devredilmesini de Kırşehir’i cezalandıran bir karar olarak niteledi.
Çiçekdağı’nın en güzel hizmetlere layık olduğunu belirten CHP İl Başkanı Baran Genç, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
“AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Çiçekdağı ilçemize yeni hükümet konağı ve emniyet binası yapılacağını duyurdu. Vekilimizin sesini, icraatlarını pek duymuyoruz. Böyle haberlerle de olsa Kırşehir’imizin vekilinin sesini duymak hoşumuza gitti ancak bu haber bize Çiçekdağı’ndan ve Kırşehir’den geçip Akdeniz’e ulaşacak demir yolu projesini hatırlattı.
“Hani şu her seçim öncesi fizibilitesi yapılan, her seferinde ihale süreci başlayacak denen demir yolu projesi… Çiçekdağı ilçemize yapılacak kamu binaları için de “ön onay, niyet” gibi ifadeler kullanılıyor. Bu ifadelerin ucu ne yazık ki açık…
Umarız bu kamu binalarının yapımının akıbeti de demir yolu gibi olmaz. Çiçekdağı ilçemizin, yıllardır mahrum bırakıldığı hizmetlerin bir kısmına bari kavuşması dileğimizdir. Bina yapımı başlasa bile başka bir risk daha var. Hükümet konağı diye başlayıp sonradan bu binayı bir vakfın yurdu olarak devredebilirler.     
“Malumunuz, Kırşehir halkı bu durumu yaşadı. Tabii, sayın vekilin kendisinin de dillendirdiği üzere, Kırşehir’i artık ceza listesine aldılar. İlk icraatları, Kırşehir’deki hükümet binası olarak yapımına başlanan binanın bir yurda devredilmesi oldu. Sonra başka konularda onlarca engellemeler…
“Sayın vekile bir hatırlatmada bulunmak isterim. Seçmene, vatandaşa küsülmez; hele hele oy vermedi diye şantaj, eziyet hiç yapılmaz. Siyasette milletin kararı en üsttedir, saygı duymak da bütün siyasetçilerin yükümlülüğüdür.
“Kırşehir’i, oy vermedi diye hizmette ötelemek, şehrin ilerlemesine mani olmaya çalışmak yerine; millet bizi niye cezalandırdı, niye gönüllerine giremedik diye düşünmeleri daha yerinde olur.
“Eski kaynaklarda Mecidiye olarak geçen, köklü kültüre sahip Çiçekdağı’mız en güzelini hak ediyor. Çiçekdağı’mıza, bu kadim ilçemize, yapılacak hizmetlerin -demir yolunda olduğu gibi- haberlerde kalmamasının takipçisi olacağız. 
“Akpınar’ımıza, Boztepe’mize; bütün ilçelerimize, köylerimize ve Kırşehir’imize merkezi yönetimce yapılması gereken, çoktan hak ettikleri hizmetlerin de götürülmesini diliyor; sayın vekili ve siyaset arkadaşlarını toplumumuzun kıymetli hafızasına havale ediyoruz.” (HABER: BEYHAN BALLI)