Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, seçmenlerle buluşmaya devam ediyor:

“Kırşehir’e sevdamızı 10 yıllık icraatlarımız ve eserlerimizle gösterdik”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , “Şehrini seven oraya hizmet eder, hizmet getirir. Biz Kırşehir’e aşığız diyoruz, biz Kırşehir’i seviyoruz diyoruz. Biz Kırşehir’e sevdalıyız diyoruz. Bu sevgimizi 10 yıldır icraatlarımızla, eserlerimizle, şehrimize kazandırdıklarımızla göstermeye çalışıyoruz” dedi.
AK Partili Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulundu. Başkan Bahçeci, yaptığı açıklamasında kenti gönül belediyeciliği ile zirveye taşıyacaklarını belirtti.
İnsan odaklı bir anlayış içerisinde Kırşehir’i projelerle zirveye taşımayı amaç edindiğini vurgulayan Başkan Başkan Bahçeci, seçim sürecinin sonuna kadar sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’nin “gönül belediyeciliği” vurgusuyla seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden Kırşehir’i mahalle mahalle sokak sokak tek tek dolaşıyor, diğer taraftan da ildeki işyerlerinde esnafları dinliyor.
Bahçeci, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hazırladıkları 41 yeni proje ile ilgili bilgi veriyor. Esnaf ve vatandaşla’ da bir araya gelen Bahçeci, hem esnaf hem de vatandaşlarla uzun süre sohbet ediyor "Memleket işi gönül işi" diyerek ziyaretleri sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Bahçeci, "Gittiğimiz her yerde bizleri samimiyetle karşılayan, bağrına basan Kırşehirli değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Geleceğin güçlü Kırşehir'i için canla başla, hep birlikte çalışacağız ve çalışmaya devam edeceğiz. Kırşehir için ekibimizle hep birlikte çalışıyor, gecemizi gündüzümüze katarak şehrimizin geleceği için projeler üretiyoruz. Hayatı kolaylaştıracak 41 vizyon projelerimizle Kırşehir’imizin geleceğine emin adımlarla, gönüller yaparak ilerleyeceğiz. Kırşehir'i gönül belediyeciliği ile hep birlikte çok daha ileriye taşıyacağız. Kırşehirli hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layık." dedi.
“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLKEMİZ OLACAK''
“Gönül Belediyeciliği” ilkesiyle Kırşehir'de on yıldır halkın hizmetkârı olduklarına vurgu yapan Başkan Bahçeci, şeffaf belediyecilik anlayışından asla taviz vermedik bundan sonra da asla vermeyeceklerini söyledi.
Başkan Bahçeci, “AK Partimizle birlikte, eğitim, sağlık, turizm, tarım, hayvancılık, sanayi, kentsel dönüşüm, ulaşım, çevre, kültür, sanat ve spor alanlarında, Kırşehir'e altın çağını yaşattık 31 Marttan sonrada devam edecek. Anadolu’nun Parlayan Yıldızı Kırşehir'in kutlu yürüyüşü inşallah 31 Mart seçimleriyle daha da güçlenecek ve daha da büyüyecek. Kırşehir’imize en güzel hizmetleri sunma noktasında gece gündüz demeden çalışmaya büyük bir şevkle ve heyecanla koşmaya devam edeceğiz.” dedi.
Başkan Bahçeci; “AK Parti Genel Başkanımız, Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediyecilikle ilgili ilkeleri on yıldır bizlerin aynı zamanda yol haritası oldu. Gönül Belediyeciliği ilkesiyle Kırşehir ilimizde halkımızın hizmetkârı olacağız. Vatandaşımızın beklentilerine cevap verip Kırşehirli hemşehrilerimizin öngörüleriyle katılımcı, şeffaf ve istişare kültürünü esas alan bir anlayışı içerisinde şehrimizi yeniden ihya ve inşa edeceğiz” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)