İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, gazetemizi ziyaretinde konuştu:

“Kırşehir’de yapılan yanlışlardan dönülmeli”

    İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e nezaket ziyaretinde bulundu.
İl Başkan Yardımcıları Kenan Kerimoğlu ve Deniz Yağmur ile birlikte gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e gelen Başkan Müfit Göçen, Kırşehir’in sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu ve partilerinin yaptığı çalışmaları dile getirdi.
Kırşehir’deki seçilmişlerin seçim sırasında birçok vaatlerde bulunmasına rağmen sözlerini yerine getiremediğini ifade eden Başkan Müfit Göçen, “Biz yaşadığımız Kırşehir’in büyüyüp gelişmesini istiyor ve bu konuda sorumlu muhalefet görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Halkımızın verdikleri vaatlerde oyalanmasını da kabul edemediğimiz için siyasilerimizi uyarıyoruz. İşte Kırşehir’imizde yapımı devam ederken, büyük bir hata ile Kredi ve Yurtlar Kurumu’na devredilerek yurt yapılması kararlaştırılan Hükümet Konağı mutlaka Kırşehirimize kazandırılmalıdır. Yanlış uygulama ve kararlarlar ne yazık ki Kırşehirimize hep zarar vermiş, gelişip kalkınmasına engel olmuştur. Umarım Kırşehir’i yöneten iktidar partisinin milletvekili ve teşkilatı yanlışlarında ısrar etmez, doğru yolu bulur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da biz sorumlu muhalefet görevimizi yerine getirmekte kararlıyız” dedi.
Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Salih Güner’de, ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve yardımcıları Kenan Kerimoğlu ile Deniz Yağmur’a teşekkür etti. (HABER: BEYHAN BALLI)