Kırşehir’deki yazılı ve görsel basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal:

“Kırşehir’de taş üstüne taş koyan kim varsa yanındayız”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, İş Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, Merkez İlçe Başkanı Ali Demir ve parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilimizdeki yazılı ve görsel basın mensuplarıyla sohbet ve istişare toplantısı yaptı.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 16 Eylül Perşembe günü Ahilik kutlamalarına katılmak üzere 6 yıl sonra Kırşehir’e geleceğini belirten Başkan Seher Ünsal, bu ziyaretin Kırşehir açısından önemli olduğuna dikkat çekti.
Kendilerinin Kırşehir’in sorunlarını ve beklentilerini içeren geniş kapsamlı bir dosya hazırlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduklarını ve bu sorunların çözümüyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir’e gerekli müjdeleri vereceğine vurgu yapan Başkan Seher Ünsal, basın mensuplarının da Kırşehir’le ilgili görüş ve düşüncelerini alıp, bunları da bir dosya halinde sunacaklarını ifade etti.
Sohbet havasında geçen kahvaltı toplantıda basın mensuplarından “Kırşehir için ne yapabiliriz” önerileri alan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, devletin yaptığı rutin yatırım ve hizmetlerin dışında neler yapılması gerektiği konusunda basın mensuplarından görüşler alan Seher Ünsal, Kırşehir’in gelişip kalkınması ve Ankara ile Kayseri arasında sıkışmış garip bir şehir olmaktan kurtarılması için herkesin çaba harcaması gerektiğinin altını çizdi.
Kırşehir’in gelişip kalkınması noktasında kendisine gelecek her türlü projeye destek vereceklerini belirten AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, “Kırşehir için güzel bir proje fikri de bende var. Neşet Ertaş Müzik Müzesi’ni Kırşehir’e kazandırmak istiyorum inşallah. Bunun için gerekli çalışmaların zeminini oluşturmaya başladım. Güzel çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Kesikköprü Kervansaray’ın içler acısı halini gördüm ve bunun düzenlenmesi ve halka sunulması için Kültür ve Turizm bakanımıza ilettim. Sağ olsunlar Bakanlığımız ve Kırşehir Valiliğimiz burada bir proje hazırlıyorlar. En kısa sürede burada güzel hizmetler olacak” diye konuştu. 
Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinin genişletilmesi çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Ünsal, “Biz Kırşehir’e en iyi hizmetlerin getirilmesi ve sorunlarının çözümü noktasında gerekli çalışmalarını ve girişimleri yapıyoruz. Organize Sanayi Bölgesi’nin Kayseri karayolu üzerine doğru genişletilmesi çalışmalarımız sürüyor. İnşallah kısa sürede bu çalışmamız sonuçlanacaktır. Biz AK Parti olarak Kırşehir’de taş üstüne taş koyan kim varsa yanındayız, elimizden gelen siyasi desteği sağlarız” diye konuştu.
Kırşehir’e yapılacak Millet Bahçesi için Karayolları arsasını Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’ndan talep ettiklerini, ancak Başkan Ekicioğlu’nun sosyal tesisler yapacağı için alamadıklarını da belirten Başkan Seher Ünsal, Kırşehir’in şifalı sularının turizme kazandırılması için çalıştıklarını ifade etti. 
Başkan Ünsal, “Kırşehir şifalı termal su kaynaklarına sahip bir ilimiz. Fakat bu şifalı suyumuzdan yeteri kadar yararlanamıyoruz. İnşallah bu konuda da Kırşehir’e güzel hizmetler getireceğiz. Yatırımcılarımıza her türlü desteği vereceğiz” dedi.  (HABER: SALİH GÜNER)