CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan TBMM’de yaptığı konuşmasıyla iktidarı eleştirdi

KIRŞEHİR YAPILAN ZULME GEREKEN
CEVABI SANDIKTA VERECEKTİR!..

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, TBMM’de yaptığı konuşmayla iktidarın Kırşehir'deki siyasi başarısızlıklarının faturasını vatandaşa kestiğini belirterek Kırşehir'de Belediye hizmetlerinin de halka ulaşmasında engeller yaratmaya çalıştıklarını TBMM Genel Kurulu'nda gündeme getirdi ve sözlerinde ilk olarak şunlara yer verdi,
"AK Parti, Kırşehir'deki başarısızlıklarının ardından faturayı Kırşehir halkından kesmeye devam ediyor. Belediyelerimizin çalışmalarını engellemeye çalıştılar, başaramadılar; yetmezmiş gibi kamu yatırım programına alınan ve 150 yataklı ek hastane de yapılamadı. Yerine ASM ya da 112 komuta merkezi yapılacağı söyleniyor."
İLHAN: "PROJELER YAP BOZ TAHTASINA DÖNDÜ!"
İlhan, şehrin kalbinde yer alan Valilik Binası inşaatının temeline milyonlarca lira harcandığına ve saçma sapan bir kararla şehir merkezinde uygun başka bir sürü yer varken projenin kız yurdu olarak güncellendiğine vurgu yaptı ve bununla birlikte iktidarın son olarak; sınavlarda Türkiye'de hep ilk sıralarda bulunan Kırşehir'i eğitim açısından da iki yıldır cezalandırmaya başladığına dikkat çekti.
KIRŞEHİR YAPILAN ZULME GEREKEN CEVABI GÜNÜ GELDİĞİNDE SANDIKTA VERECEKTİR!
CHP Milletvekili İlhan Kırşehir halkının durumun ve yapılmak istenenlerin farkında olduğunun altını çizerek şu sözlerle konuşmasını noktaladı,
"Bakanlıkça ödülü hak eden eğitim çalışanı hiç mi yok, bu ne cüret! Şu bilinsin ki, Kırşehir'e reva görülen bu zulüm daha önce de denendi ama önemli bir siyasi hafızaya sahip Kırşehir gereken dersi sandıkta verdi, iktidarın da hiç şüphesi olmasın aynı dersi kendileri de alacaklar." (HABER MERKEZİ)