Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ilimizdeki siyasi partilere ziyarette bulunarak ilimizin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Yanık, Murat Tekdoğan, Soner Bahadır ve Genel Sekreter Pınar Demir ile birlikte Kırşehir’de geçtiğimiz aylarda kongrelerini yaparak göreve gelen AK Parti, MHP, CHP, DEVA ve Gelecek Partisi’nin il ve ilçe başkanlarını ziyarete gitti. 
TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri önce AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, İlçe Başkanı Ali Demir ve parti yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular ve yeni görevlerinde başarılar dilediler.
Daha sonra CHP İl Başkanı Şeref Baran Genç, İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan ve parti yönetimini ziyaret eden TSO Başkanı Yılmaz ve beraberindekiler MHP İl Başkanı Arif Kılıç ve parti yönetimini, DEVA Partisi İl Başkanı Metin Atabey ve parti yönetimini, Gelecek Partisi İl Başkanı Gökhan Biçici ve parti yönetimini ziyaret ettiler.
Ziyarette Kırşehir ekonomisinin, ticaret ve sanayi alanındaki sorunları ve çözümleri konusunda karşılıklı görüş alış-verişinin yapıldı ve gündeme dair konular görüşüldü. (HABER: BEYHAN BALLI)