İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, mahalle muhtarlarını ziyaretinde konuştu:
“Kırşehir siyaset üstü bir şehirdir”

İYİ Parti Kırşehir İl Teşkilatı geçtiğimiz hafta mahalle muhtarlarına yönelik yaptığı ziyaretlerinin ikincisini de önceki gün gerçekleştirdi.
İYİ Parti İl Başkanı İl Başkanı Müfit Göçen, Başkan Yardımcıları Kenan Kerimoğlu ve Osman İlhan’dan oluşan heyet muhtarlara yönelik düzenledikleri ziyaretin ikincisinde Bağbaşı Mahallesi Muhtarı Dursun Şahbaz, Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Musa Çoban, Çukurçayır Mahallesi Muhtarı İbrahim Yıldırım ve Nasuhdede Mahallesi Muhtarı Ahmet Mamak’la bir araya gelerek çalışmaları ve sorunları hakkında bilgiler aldılar.
Ziyaret esnasında görüşlerini bildiren muhtarlar ortaklaşarak öncelikle muhtarların ciddiye alınarak görüşlerine başvurmalarını ve taleplerinin yerine getirilmesini ve mahallelere hizmet yapılırken muhtarların haberdar edilmesini belirttiler.
Bağbaşı Mahallesi Muhtarı Dursun Şahbaz Bağbaşı Mahallesi’ne pazar yeri kurulmasını ve yol yapım çalışmaları nedeniyle sökülen elektrik direklerinin dikilmesini belirtirken, Nasuhdede Mahallesi Muhtarı Ahmet Mamak acilen 4 adet hız kesiciye ihtiyaçları olduğunu yetkili makamlara iletilmesini belirttiler.
Mahallerinde konteynır eksiği olduğunu buna rağmen çöplerin düzenli olarak alındığını söyleyen muhtarlar kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı Heyetine teşekkür ettiler.
Ziyarette görüşlerini bildiren İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, “Kırşehir siyaset üstü şehirdir, amacımız hiçbir siyasi ayrıma girmeden Kırşehir’e hizmet etmek ve taş üstüne taş koymaktır. Bu nedenle toplumu ilgilendiren konuların çözülmesi için hizmette Kırşehir’in temel taşı olan Köy ve Mahalle Muhtarlarımızı ve diğer kurumlarımızı ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinliyor ve sadece dinlemekle kalmıyor çözülmesi için ilgili makamlara rapor halinde sunuyor ve takibini yapıyoruz. Bugün de Muhtarlar ziyaretimizin ikinci etabında sizlerin sıkıntılarını dinlemeye, notlar almaya, aldığımız notları ilgili makamlara sunmaya ve takipçisi olmaya geldik” dedi.
Başkan Müfit Göçen kendilerini kabul ettikleri için muhtarlara teşekkür ederek, onların sorunlarını dinleyerek çeşitli notlar aldı.(HABER: BEYHAN BALLI)