Ortaköy İYİ Parti İlçe Başkanı Elvan Konar, yönetim kurulu üyesi Mustafa Sarıer, Ortaköy CHP İlçe Başkanı Mübaat Güneyli ve parti sekreteri Oktay Kocaöz’ den oluşan heyet İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen’i İl Başkanlığı binasında ziyaret ettiler.
Ziyaret esnasında konuşan Ortaköy İYİ Parti ve CHP heyeti başarılı bir ittifak sayesinde mahalli seçimlerde başarılı grafik çizdiklerini, Kırşehir’de CHP’nin Belediye Başkanlığını almasında Millet İttifakı olarak ortaklık yapmalarının sonucu olduğunu, Millet İttifakının önümüzdeki seçimlerde de devam ederek iktidara yürüyeceklerini söylediler.
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Millet İttifakı olarak Büyüksehir Belediyelerini ve Kırşehir’i aldık ve çok başarılı grafik çizdik. İnşallah Millet İttifakını devam ettirerek daha başarılı sonuçlar alarak iktidara yürüyeceğiz” dedi.
Başkan Müfit Göçen, “CHP ve İYİ Parti uyumlu bir ittifak kurarak birlikte hareket etmektedir. İnşallah bu birlik ve beraberliği ülke ve Kırşehir’ in menfaatleri doğrultusunda diğer partilerde birlikte yaparız. Şu an ülke olarak en büyük ihtiyacımız genelde birlik ve beraberliği sağlamaktır, buna gerçekten ihtiyacımız var” diyerek Ortaköy İyi Parti ve CHP heyetine teşekkür etti.
Ziyaret sırasında Ortaköy İyi Parti ve CHP heyeti üzerinde Atatürk ve Türk Bayrağı olan “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” yazan tabloyu İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen’e taktim ettiler. (HABER MERKEZİ