Kırşehir İYİ Parti İl Başkanlığından İl Başkanı Müfit Göçen, Başkan Yardımcıları Kenan Kerimoğlu ve Osman İlhan’dan oluşan heyet, şehrimizdeki bazı muhtarları ziyaret etti.
Başkan Müfit Göçen ve beraberindekiler Yenice Mahallesi Muhtarı Levent Çalışır, Medrese Mahallesi Muhtarı Ömer Köksal, Kuşdilli Mahallesi Muhtarı İlhami Öztürk, Kındam Mahallesi Muhtarı Barış Gökçınar, Güldiken Mahallesi Muhtarı Erdal Urgan ve Bahçeli Evler Mahallesi Muhtarı Dursun Yılmaz’ı ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.
Ziyaret esnasında görüşlerini bildiren muhtarlar öncelikle Muhtarların ciddiye alınarak görüşlerine başvurmalarını ve taleplerinin yerine getirilmesini ve mahallelere hizmet yapılırken muhtarların haberdar edilmesini, kişiye özel hizmet yapılmamasını istediler.
Mahallerinde konteynır eksiği olduğunu, çöplerin düzenli olarak belirli saatlerde alınması gerektiğini, otobüs duraklarının düzenli bir şekilde belirli aralıklarla konulması gerektiğini belirten muhtarlar, “Mahallelerin sorunlarını biz biliriz, mahallelerde kim yardıma muhtaç biz biliriz onun için bizlerin ciddiye alınmasını ve görüşlerimize başvurulmasını istiyoruz” dediler.
Ayrıca Muhtarlar Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun ve Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park Bahçeler gibi yatırım odaklı müdürlerin zaman, zaman kendileriyle toplantı yapmalarını talep ettiler ve kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığı Heyetine teşekkür ettiler.
Ziyarette görüşlerini bildiren İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen “Kırşehir siyaset üstü şehirdir, amacımız hiçbir siyasi ayrıma girmeden Kırşehir’e hizmet etmek ve taş üstüne taş koymaktır. Bu nedenle hizmet anlamında Kırşehir’in temel taşı olan köy ve mahalle muhtarlarımızı ve diğer kurumlarımızı ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinliyor, sadece dinlemekle kalmıyor sonrasında çözülmesi için ilgili makamlara rapor halinde sunuyor ve takibini yapıyoruz” dedi.
Muhtarların taleplerini not eden İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen taleplerini ilgili makamlara bildireceklerini ve takipçisi olacaklarını belirterek kendilerini kabul ettikleri için Muhtarlara teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)