AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’dan Ekicioğlu’na eleştiri:

“Kırşehir halkını kandırmanıza 
kesinlikle müsaade etmeyeceğiz”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, daha önce Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na yönelttiği soruların cevabını alamadığını açıkladı.
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal Kırşehir Belediyesi otel faturası hakkında videolu bir basın açıklaması yaptı. 
Ünsal, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Kırşehir Belediyesi’ni yaklaşık 3 yıldır yönetemeyen Sayın Selahattin Ekicioğlu seçimlerde ve seçimin hemen ardından verdiği sözleri unutmaya devam ediyor. Daha önce sizlerin huzurunda Sayın Ekicioğlu’na sorular sormuş ve cevaplarını alamamıştık. Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Kırşehir halkını kandırmanıza müsaade etmeyeceğiz.
“Sürekli konuşmalarında şeffaflıktan ve dürüstlükten bahseden Sayın Ekicioğlu, makamda ekmek arası yediğini ve belediyeden garibanın dışında yemek parası ödemeyeceğini söylemişti.
“Şimdi sizlerin huzurunda Sayın Ekicioğlu’na soruyorum. Kimleri otelde ağırlayıp, faturasını Kırşehir Belediyesi’nden ödettiniz? Biz bu sorunun cevabını gayet iyi biliyoruz. Sizden Kırşehir Halkını aydınlatmanızı ve bu faturanın hesabını vermenizi istiyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğim diyordunuz. 10 Bin 306 liralık bu faturayı belediye bütçesinden öderken tüyü bitmemiş yetimin hakkı neredeydi?
1 GECE İÇİN 2 BİN 200 LİRALIK EKSTRANIN İÇERİĞİ NEDİR? 
“Örgütten sorumlu CHP’li yöneticinizin konaklama bedeli dışında 1 gece için 2.200 liralık ekstrayı ve toplam da 6 bin 405 liralık ekstraları Kırşehir Belediyesi neden öder?  Bu ekstraların içeriği nedir?
“Garibanın dışında yemek parası ödemeyeceğim” diyen sizdiniz. Bu faturadaki ekstra bedelini hangi garibanlara ikram ettiniz? 
“Şimdi size şu sözünüzü hatırlatmak istiyorum. “Belediye Başkanlığı yaptığım sürece herhangi bir yemek ile ilgili fatura olursa yüzüme tükürün” demiştiniz? 
Takdiri Kırşehir Halkına bırakıyorum.
“Sevgili hemşehrilerim çoğu gitti azı kaldı. Dürüstlük konusunda havanda su dövenlerin, fakir fukaranın hakkını muhtemel içki masalarında har vurup harman savuranların foyalarını bir bir ortaya çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sözünde durmayan CHP Belediyesi’nin yalanlarını ve gerçek yüzünü siz değerli hemşehrilerimiz ile paylaşmaya devam edeceğiz.” (HABER: BEYHAN BALLI)