CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu:

“KIRŞEHİR HALKI BİZE GÜVENİYOR; BU GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ”

Ekicioğlu: “Belediyecilik her şeyden önce bir güven meselesidir!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kırşehir sokaklarında, mahallelerinde, çarşısında ve işyerlerinde Kırşehir halkıyla kucaklaşmaya devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu'na ilgi ve destek her geçen gün daha da artıyor.
Kırşehir halkının tarihten de gelen duruşuyla her türlü hizmetin en iyisini hak ettiğini belirten CHP Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu'na halkın emeğine saygı duyarak hep birlikte memleketçe kazanacaklarını ifade etti.
Ekicioğlu "Esnafımızı ziyaretlere de devam ediyoruz. Esnafımızın ve emekçinin desteği bizleri çok mutlu ediyor. Bu destek ve güvene layık olmak için Kırşehir için hazırladığımız projelerimizi halkımıza anlatıyoruz. Kırşehir halkı bilsin ki biz bu şehri onlarla birlikte yöneteceğiz." dedi.
Kırşehir'de Türkiye’ye de örnek olacak pek çok proje hazırladıklarını söyleyen Ekicioğlu kendisinin de sadece bir belediye başkanı olmayacağını; aynı zamanda inançlı ve kararlı bir şekilde Kırşehir'de yaşayan tüm kesimleri yönetime ortak edeceklerinin altını çizdi.
Amaçlarının çağdaş Türkiye'nin her alanda örnek gösterilen bir Kırşehir'ini yaratmak olduğunu söyleyen Ekicioğlu, umudu birlikte ekeceklerini ve bu konuda da hiç kimsenin en küçük bir tereddüdü olmaması gerektiğini belirtti.
Kırşehir halkıyla yaptıkları görüşmelerde kendi projelerini anlatmakla birlikte halkın beklentilerini de not alarak değerlendirdiklerini ifade eden CHP Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir'i daha ileri noktalara taşımak ve halkın huzur içinde yaşamasını sağlamak için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti. (HABER MERKEZİ)