Anavatan Partisi’nden 1987-1991 yılları arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Kırşehir Milletvekili olarak görev yapan Şevki Göğüsger vefat etti.  
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Devlet İstatistik Enstitüsünde göreve başlayan Şevki Göğüsger, Başbakanlık Devlet Personel Dairesinde, Raportör ve Uzman Yardımcılığı, Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Uzmanı, Mülhak Vakıflar Daire Başkanlığı, 1984-1987 arasında Devlet Personel Daire Başkanı olarak çalıştı. 
1987-1991 yılları arasında Anavatan Partisi’nden Kırşehir Milletvekilliği yapan Şevki Göğüsger, NATO Daimi Komisyonu üyeliğinin ardından, RTÜK Üyeliğine seçildi. 1997-2000 tarihleri arasında RTÜK Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Şevki Göğüsger, uzun yıllardır yaşadığı Ankara’da, 81 yaşında vefat etti. 
İki çocuk babası olan Şevki Göğüsger’in cenazesi Cumartesi günü saat 11.00’de TBMM’de bir tören düzenlendi. Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis İdari Amiri Alpay Özalan, TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Ankara Milletvekilleri Kırşehirli hemşehrimiz Hacı Turan ve Yıldırım Kaya, Kırşehir eski Milletvekili ve eski Kültür ve Turizm Bakanı Gökhan Maraş, Kırşehir eski Milletvekilleri Sabri Yavuz ve Metin Çobanoğlu ile Şevki Göğüsger'in ailesi katıldı. 
Törende Göğüsger için saygı duruşunda bulunuldu, dua edildi. Göğüsger'in cenazesi, törenin ardından cenaze namazı kılınması için Ahmet Efendi Camisi'ne götürüldü. Burada kılınan namazın ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)