DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanı Atabey:

“KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN YANINDAYIZ”

DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey, geçtiğimiz hafta Antalya Serik’te oynanan maçta Kırşehir Belediyespor’lu futbolculara yapılan saldırıyı kınadı.
Yazılı bir açıklama ile Kırşehir Belediyespor’a yapılan saldırıyı tepki gösterip yeşil-beyazlı ekibin yanında olduklarını ifade eden Başkan Metin Atabey, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:
“30.12.2020 Tarihinde Serik Belediyespor ev sahipliğinde Kırşehir Belediyespor-Serik Belediyespor futbol müsabakası sonrasında Serik Belediyespor oyuncuları, yöneticileri ve taraftarlarınca Kırşehir Belediyespor oyuncularının soyunma odası basılmış, oyuncular darp etmiş ve odaya zarar vermiştir. DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanlığı olarak yapılan bu saldırıda Kırşehir Belediyespor yöneticilerine ve oyuncularına geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz. Bizler her zaman sporun ve sporcunun erdemli olmasından yanayız. Hayatın her alanında olduğu gibi sporda da adillikten ve dürüstlükten yanayız. Rakip, bir düşman olarak değil, oyunun bir parçası olarak görülmelidir ve yoğun mücadelede bile rakibin onuruna saygı duyulmalıdır. Sportmenlik ve misafirperverlik ilkesinden çıkılarak Kırşehir belediye spora karşı yapılan şiddet ve hakaret içerikli tüm davranışları esefle kınadığımızı kamuoyuna bildiririz. Şiddetin hiçbir türü normalleştirilemez.” (HABER: SALİH GÜNER)