AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal

“KIRŞEHİR BELEDİYESİ SINIFTA KALMIŞTIR"

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir Belediyesi’nin karla mücadelede sınıfta kaldığını, halkın çile çektiğini açıkladı.

Başkan Seher Ünsal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kırşehir Belediyesi’ni eleştirerek, şunları ifade etti:

“Meteoroloji günler öncesinden soğuk ve yağışlı hava geleceğini belirtmesine rağmen Kırşehir Belediyesi karla mücadelede sınıfta kalmıştır. Çalışıyor gibi yaparak vatandaşların gözünü boyamaya çalışan Kırşehir Belediyesi’ni her alanda olduğu gibi karla mücadelede de ne kadar beceriksiz, ne kadar iş bilmez olduğunu herkes görmüş oldu.

“Sahada emek veren işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Onlar başımızın tacıdır. Ama yetersiz, liyakatsiz, plansız, programsız bir yönetim var. Koordinasyon eksikliği var.

Karla mücadele kriz masası kuruldu mu? Ana arterler de bile şuanda araçlar gitmekte zorlanıyor. Kaldırımların hali içler acısı. Vatandaşlarımız kaldırımlarda yürümekte zorlanıyor. Sabah işe gitmek isteyen vatandaşlarımız yollarda büyük mücadele vererek iş yerlerine ulaşabildi. Ara sokaklarda ne kar küreme ne de tuzlama çalışması var. Kırşehir bu yönetimi hak etmiyor. Ne yazık ki halkımıza çile çektiriyorlar. Sokaklar karla kaplı, mücadele yetersiz. Vatandaş perişan.”  (HABER: BEYHAN BALLI)