Belediye Meclisi’nce gündemdeki konuları görüşmek üzere 2 Eylül 2021 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. 
Toplantıya Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Başkanlık etti. Açılış ve yoklamanın okunmasının ardından gündem maddeleri sırasıyla görüşülerek karara bağlandı.
Bir önceki 05.08.2021 tarihli Ağustos Ayı Olağan Meclis kararlarının okunmasını, İmar Komisyonu Raporunun  ve İmar Komisyonuna havale edilecek taleplerin görüşülmesi izledi.
Ahi Evran-ı Veli Külliyesi’nde yer alan dükkan ve iş yerlerinin kira ihalesinin yapılması için encümene yetki verilmesinin karara bağlanmasından sonra Obezite ile Mücadele Maksadıyla Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Oluşturulması Amacıyla Aile Yaşam Merkezinde Kullanılan Diyet Ölçüm Cihazının 7-14 Yaş arasındaki Çocuklarımıza Ücretsiz Hizmet Vermesi, Takibinin Yapılması, Okullarda Konu Hakkında Eğitim, Seminer ve Toplantı Düzenlenmesi ve Bu Hizmetlerin Ücretsiz Verilmesinin Görüşülmesi ele alındı.
Hacıbektaş Belediye Başkanlığı tarafından Kırşehir Belediyesi’ne ait bir adet 8,5. metrelik Halk Otobüsünün kullanım süresinin uzatılması talebinin görüşülmesi ile toplantı sona erdi. (HABER: BEYHAN BALLI)