AK Parti Kırşehir İl Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Birim Başkanı Av. Emre Eren, Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Birim Başkanı Sebahat Çiçek ile Gençlik Kolları İl İnsan Hakları Birim Başkanı Suna Tuba Türkdoğan gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ettiler.
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner ve Yazı İşleri Müdürü Beyhan Ballı ile bir süre sohbet eden AK Parti Kırşehir İl Başkan Yardımcısı İnsan Hakları Birim Başkanı Av. Emre Eren ve beraberindeki heyet Kırşehir’in sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.
AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve yönetim kurulu üyelerinin Milletvekili Mustafa Kendirli’nin sahada olduklarını ve bütün halkın istek ve sorunlarını çözmek için çaba harcadıklarını belirten AK Parti Kırşehir İl Başkan Yardımcısı İnsan hakları Birim Başkanı Av. Emre Eren ve beraberindekiler, “Kırşehir Çiğdem” Gazetesi’nin yayınlarını sürekli takip ettiklerini ve yol gösterici yayınlarını takdirle karşıladıklarını ifade ettiler.  
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner de, Kırşehir’in sorunlarının çözüm beklediğini, bunların çözümü için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra takipçisi olacaklarını ifade etti ve ziyaretlerinden dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti(HABER: BEYHAN BALLI)