7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala liderler mitinglerini sürdürürken, Kırşehir geçtiğimiz hafta Perşembe günü şehrimize gelen HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın ardından 3 lideri daha ağırlayacak.

Halkın kullanacağı oyun rengi de belirginleşmeye başlarken, 18 Mayıs Pazartesi günü yani bugün Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ağırlayacak olan Kırşehir’e ayrıca 22 Mayıs Cuma günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Mayıs Cumartesi günü de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gelerek miting meydanında halka seslenecek.

7 Haziran genel seçimlerine 20 gün kala şehrimiz Kırşehir’de de siyasi partiler çalışmalarına iki kat daha hız vererek mahalle toplantıları ve seçmenle birebir görüşme yaparak tempo artırırken, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bugün Kırşehir’e gelerek Cacabey Meydanı’nda saat 17.00’de konuşma yapacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, 22 Mayıs Cuma günü Kırşehir'e gelerek miting düzenleyecek.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de 23 Mayıs Cumartesi günü Kırşehir’e geleceği bildirildi. MHP İl Başkanı Arif Ekici, Genel Başkan Bahçeli’nin 23 Mayıs’ta Kırşehir'e geleceğini ve Cacabey Meydanı’nda saat 12.00’de Kırşehirlilere hitap edeceğini açıkladı.