Kırşehir’de üçüncü dönem Belediye Başkanlığı için seçmenlerle buluşan Başkan Bahçeci:

“KAZANAN YİNE KIRŞEHİR OLACAK”

Bahçeci: “Kırşehir’in temellerini sağlam attık. 50 yıl bir daha alt yapı çalışması görmeyecek”

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, seçim çalışmaları kapsamında Melik Gazi Caddesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerde bulundu.
Esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Başkan Bahçeci, Kırşehir’lilerle birlikte omuz omuza vererek "çözülemez" denilen sorunları çözmeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Kazanan yine Kırşehir olacak" dedi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl programları kapsamında Melik Gazi Caddesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hemşehrileriyle kucaklaştı. Yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Bahçeci 10 yılda 830 Milyon liralık yatırım yaptıklarını vurgulayarak, "Kırşehir geleceğine güvenle bakıyor" dedi.
Melik Gazi Caddesi esnafıyla uzun uzun konuşup, istişare ettiklerini vurgulayan Başkan Bahçeci, “Cumartesi günü açıkladığımız 41 projemizi ve yeni vizyonumuzu da anlatarak görüşlerini dinledik, 37 nolu Melik Gazi Caddesi Düzenlemesi projemiz hakkında da bilgi verdik, çok şükür hemşerilerimiz bilir ki sözümüz ahittir, eserlerimiz Şahittir” dedi.
Kırşehir’de altyapı, yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon hatlarını baştan aşağı tamamladıklarına değinen Başkan Bahçeci, şunları söyledi:
“Yıllarca Kırşehir’de kimsenin cesaret edemediği altyapı sorununu biz çözdük. Çok şükür üst yapımızı da tamamladık. Vatandaşımız artık altyapısıyla, üstyapısıyla Kırşehir’de güzel bir şekilde hayatını sürdürecek. Artık bundan sonra 50 yıl bir daha alt yapı çalışması görmeyecek. Kırşehir’in temelleri sağlam atıldı. Artık üste ne yaparsak yakışır.”
10 yıllık süre zarfında çok yoğun hizmetlere imza atıldığını söyleyen Başkan Bahçeci, "Kırşehir’e 10 yılda, uzun yıllar yapılması gereken, hizmetleri verdik. Kırşehir’imize bağlı mahallelerimizde yolların asfaltlanması, mahalle içlerindeki yollara kilit parke taşının döşenmesi, parkların düzenlenmesi, gibi birçok hizmetleri tamamladık. İnşallah önümüzdeki süreçte yoğun bir çalışmayla projelerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımız desteğini görmek bizleri oldukça memnun ediyor. Altyapı noktasında çok yoğun çalışma yapıldı ama zorluğun sonu selamet. Zorluğun sonunda güzellik var” dedi.
Kırşehir’in artık geleceğinden emin ve hizmetlerin devam edeceğini kaydeden Başkan Bahçeci, “Kırşehir'in geleceğinin çok daha güzel olacağına inandığını söyledi. Kırşehir’imiz geleceğinden emin, geleceğine daha güvenle bakıyor. İnşallah daha da güzelleşecek. Yarın daha güzel olacak. El ele vereceğiz. İnşallah birlikte Kırşehir’imize en güzel ve en üst seviyedeki hizmetleri, yapılması gereken hizmetleri birlikte yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)