İYİ Parti Kırşehir teşkilatı üye kadınlar ile yakınlarda üye olan kadınlar ve misafirlerin katıldığı kalabalık bir topluluk ile kahvaltılı toplantı düzenlendi. İYİ Partinin kadın üyeler konusunda da atağa kalktığı ve bir çok yeni üye kazandığı gözlendi.
İYİ Parti Kırşehir Teşkilatı Kadın Politikaları Başkanlığınca organize edilen kahvaltıya ittifak ortakları Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Belediye Başkan Yardımcıları eşleriyle katıldılar. 
Hoş geldiniz konuşması yapan Kadın Politikaları Başkanı Aysel Uzun katılımlardan dolayı teşekkür ederek “Bugün burada eski ve yeni üyelerin tanışmasını sağlamak ve yeni çalışmaları hep birlikte planlamak için böyle bir organizasyon düzenledik çünkü biz yeni olmamıza rağmen büyük bir aileyiz. Önerilerinize ve çalışmalarınıza her zaman ihtiyacımız vardır“ dedi.
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen yaptığı konuşma da “Kırşehir’in ve ülkemizin sizlere ihtiyacı var, gelecek nesillerimizin çok daha iyi günlerde yaşayabilmesi sürekli yanlışlar yapan bu iktidarın bir an önce gitmesi İYİ’ler iktidarıyla olacaktır. Sizin yapacağınız çalışmalar kötü gidişe dur diyeceği gibi bu ülkenin imkânlarının yanlış kullanılmasına engel olacak ve geleceğimiz daha refah, daha güvende olacaktır“ dedi.
Daha sonra İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener toplantıya telefonla canlı bağlanarak katılımcıları selamladı ve teşkilata teşekkür etti. Daha sonra Milletvekili Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da katılımcılara selamlama konuşmalarıyla hitap ettiler.
Güzel bir hava da geçen toplantı sohbet ve yeni çalışmalar için yapılan planlama ile devam etti. Tekrar görüşmek dilekleriyle İYİ Kadınlar toplantısı sona erdi. (HABER MERKEZİ)