İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığından İl Başkanı Müfit Göçen, Başkan Yardımcıları Kenan Kerimoğlu, Deniz Yağmur ve Osman İlhan’dan oluşan heyet 1–7 Ekim tarihleri arasında Kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman’ı ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, “İçerisinde bulunduğumuz Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı Kırşehir’de görev yapan, tüm din görevlilerimiz adına şahsınızda kutluyor, tebrik ediyorum” dedi. 
İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ziyaret esnasında İl Müftüsü Mehmet Yaman’dan camilerimizde okunan Kuran’ın Türkçe anlamının da okunmasını ve Kuran’ın daha iyi anlaşılması konusunda Türkçe Mealin öğretilmesine özen gösterilmesini talep etti.
Kırşehir İl Müftüsü Mehmet Yaman öncelikle din görevlileri ve camiler haftası nedeniyle kendilerini ziyarete gelen İyi Parti heyetine teşekkür ettikten sonra, “Din adamlarının gecesi, gündüzü, emeklisi yoktur, ölene kadar görevlidir. Biz Kırşehir Müftülüğü olarak daha iyi anlamaları ve öğrenmeleri bakımından Kuran’ın anlamını da öğretmeye özen gösteriyoruz. Bu konuda en büyük şansımız yüz kırk bin personeli ve yüz binin üzerinde camisi olan Diyanet İşleri Başkanlığı gibi bir kuruma sahip olmamızdır. Ulu önder Atatürk’ün bu ülkeye en büyük iyiliklerinden ve hediyelerinden birisi de Diyanet İşleri Başkanlığıdır” dedi.
Müftü Yaman, Türkiye dışında diğer Müslüman ülkelerde tek çatı altında toplanmış böylesine güzel bir teşkilatın olmadığını belirttikten sonra bu özel haftalarını hatırlayarak kendilerini ziyaret ettikleri için tekrar İyi Parti heyetine teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)