İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ve Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı bağrına basan Kırşehir’e teşekkür etti.
Geçtiğimiz hafta Kırşehir’e gelerek Kırşehirlilerle buluşan, sorunlarını dinleyen Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a gösterilen ilgiden memnuniyetlerini dile getiren İYİ Parti il teşkilatı yaptıkları basın açıklaması ile Kırşehirlilere teşekkür etti. 
 İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış yaptıkları ortak basın açıklamasında şunlar ifade etti:
 “İYİ Parti Teşkilat Başkanımız ve Partimizin temel direklerinden olan Koray Aydın davetimiz üzerine Kırşehir’e gelerek İYİ Parti Kırşehir Teşkilatına üye olmak için müracaat eden arkadaşlarımız için düzenlenen üye katılım programına katılmışlardır.  Gün içerisinde yoğun bir program düzenlenmiş ve kimseyi siyasi görüş ayrımı yapmadan ziyaret etmiş ve dertleşmiştir. Bugün siyasi görüşü farklı olan insanların çektiği sıkıntının ise ortak olduğu bilincindeyiz.
İYİ Parti Teşkilat Başkanımız Koray Aydın’ın Kırşehir’e gelişinde, karşılamaya ve üye katılım töreni programına katılan hemşerilerimize, üye olarak bize güç veren değerli kardeşlerimize, Kırşehir Belediyesi’nde samimi bir şekilde bizleri karşılayan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na, Milletvekilimiz Metin İlhan’a, Chp İl Başkanı Baran Genç’e, Gelecek Partisi İl Başkanı Gökhan Bilici’ye, dertlerini paylaşmak için ziyaret ettiğimiz Esnaf Sanatkarlar Odası Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası,  Ziraat Odası, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan ve Yöneticilerine, canı yanmış, geçim derdinde olan bizimle özellerini paylaşan, iş yerinde ziyaret ettiğimiz, yolda karşılaştığımız hemşerilerimize, İYİ Parti Kırşehir İl ve İlçe Teşkilatlarında fedakarca görev yapan kardeşlerimize, bizi yalnız bırakmayan basın mensuplarına, gün boyunca her türlü çalışmayı titizlikle yaparak bize büyük bir huzur sağlayan Emniyet Teşkilatımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.
Genel Merkezimizin ve Kırşehir halkının teveccühüne layık olarak ilk kez bir partiye kayıt olan ve tüm partilerden üyeliklerini iptal ettirerek İYİ Parti’ye üye olan değerli kardeşlerimizin güvenine layık olmak için her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Bu arada özellikle bu günde bizi yalnız bırakmayan Değerli Bakanımız, Teşkilat Başkanımız Koray Aydın’a çok teşekkür ederiz. (HABER MERKEZİ)