İYİ Parti Kırşehir İl Başkanlığından; İl Başkanı Müfit Göçen, Başkan Yardımcıları Deniz Yağmur ve Osman İlhan’dan oluşan heyet 17 Ekim 2020 tarihinin Astsubaylar günü olması nedeniyle Cumartesi günü Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırşehir Şubesini ziyaret ederek emekli astsubaylarla görüştüler.
Ziyarette konuşan İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, astsubayların devlet disiplini almış, vatan ve millet sevgisi çok üst düzeyde, toplumda önemli yeri olan ve TSK en çok çalışan bel kemiği konumunda olan komutanlar olduklarını vurgulayarak 17 Ekim 2020 gününü kutladı.
Ziyaret esnasında konuşan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırşehir Şube Başkanı Ali Osman Özkaya, 1984’e kadar Dünya Emekli Astsubaylar Derneği olarak faaliyet gösteren derneklerinin adının 1984 tarihinde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği olarak değiştirildiğini ve o günden itibaren her sene 17 Ekimde Ankara’ da Anıtkabir’i ziyaret edip, çelenk koyarak kutladıkları Astsubaylar Günü’nü bu sene içerisinde bulundukları salgın hastalık nedeniyle her dernek kendi şehrinde kutlamak zorunda kaldıklarını, Kırşehir’de Atatürk Anıtına Çelenk koyarak derneğinde günümüzü kutlamaya gelen misafirleri kabul ettiklerini ifade etti.
Astsubaylar Derneği Başkanı Ali Osman Özkaya, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen’e emekli astsubayların problemlerini içeren bir dosya takdim etti. 
Dosyayı inceleyen İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen kendisi de emekli astsubay olan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ı arayarak astsubayların problemlerini iletti.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Ali Osman Özkaya İYİ Parti heyetine bu özel günlerinde kendilerini hatırlayarak ziyaret etmelerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaret bitiminde İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen Emekli Astsubaylar Derneğinin defterine yazı yazarak imzaladı. (HABER MERKEZİ)