İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen yanında bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ankara Caddesinde faaliyet gösteren esnafları gezerek sorunlarını dinlediler.
Ziyaret sırasında konuşan esnaflar, “Zaten işlerimizin iyi gitmediği dönemleri yaşıyorduk buna bir de salgın hastalık ilave edilince esnaf olarak kiralarımızı ödeyemeyip, evimize ekmek götüremiyoruz, BAĞKUR primlerini yatıramıyoruz. Esnaf olarak çok zor durumdayız neredeyse dükkanlarımızı kapatma noktasına geldik hatta bir çok esnaf arkadaşımız dükkanlarını kapattılar” dediler.
Esnaf ziyaretinde konuşan İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ise, “Hem ülke olarak hem ekonomik, hem sağlık alanında iyi günler geçirmiyoruz. Esnaflarımızın zor durumda olduklarını, kiralarını ödeyemeyip, evlerine ekmek götüremediklerini, BAĞKUR pirimlerini yatıramadıklarını ve hatta bankalardan sürekli kredi çektiklerini ancak esnafın çektiği krediyi ödeyecek hali olmadığını biliyoruz. Bu nedenle esnaflarımızı gezerek sorunları yetkili ağızlardan dinliyoruz. Sizlerden aldığımız bu bilgileri Genel Merkezimize ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ileteceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)