İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ve yönetim kurulu üyeleri Yeraltı Sarraflar Çarşısındaki esnafları ziyaret etti.
İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ve yönetim kurulu üyeleri sarraflar yer altı çarşısındaki esnafları ziyaret ettiler.
Ziyaret edilen esnaflar ekonomik ve mali açıdan işlerinin iyi olmadığını, siftah yapmadıkları günlerin hayli fazla olduğunu, dükkân kiralarını ödemekte güçlük çektiklerini ve Kırşehir’ de bazı esnaf arkadaşlarının dükkânlarını kapatmak zorunda kaldıklarını söylerken tüm bu ekonomik gelişmelere birde korona salgını ilave olunca işlerin tamamen durduğunu belirttiler.
Ziyaret esnasında konuşan İyi Parti İl Başkanı Müfit Göçen, ziyaretteki amaçlarının esnafın içerisinde bulunduğu durumu öğrenip elde ettikleri bilgileri genel merkezle paylaşmak olduğunu belirterek, “Bu nedenle Sarraflar Çarşısından başlamak üzere Kırşehir’de faaliyet gösteren esnafları gezme kararı aldık. Bu ziyaretlerimizi önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Bize anlatılanlara göre esnafımızın durumu iyi değil, dükkân kiralarını ödeyemedikleri gibi evlerine ekmek götürmekte zorlanmaktalar. Biz elde ettiğimiz bu bilgileri genel merkezimizle paylaşarak esnafımın durumu hakkında bilgiler vereceğiz, dediğim gibi Kırşehir’de bu tür esnaf ziyaretlerimiz devam edecek, bizler iyi parti olarak her zaman esnafımızın yanında olacağız” dedi. (HABER MERKEZİ)