İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ve bazı yönetim kurulu üyeleri Kırşehir Eğitim İş Sendikasını ziyaret ettiler.
Ziyaret esnasında konuşan Eğitim İş Sendikası Kırşehir Şube Başkanı Levent Akça Sendika olarak çalışmalar hakkında bilgi vererek çağdaş, Cumhuriyetçi ve Atatürkçü Sendika olduklarını, amaçlarının eğitimde marka olan Kırşehir’de hem eğitimde hem de sendika alanında daha ileriye götürmek olduğunu belirterek, ziyaretlerinden dolayı İYİ Parti heyetine teşekkür etti.
İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen Müfit Göçen yaptığı konuşmada, “İYİ Parti olarak Kırşehir’de faaliyet gösteren STK’larını ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi alıyor Kırşehir için hep birlikte neler yapabiliriz onları görüşüyoruz. Bugün yolumuz sendikanıza düştü. Her şeyden önce bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.
Başkan Müfit Göçen, Kırşehir’in eğitimde marka şehir olduğunu, tüm sınavlarda başarı elde ettiğini, ama bunun Kırşehir eğitim ve öğretiminde sorunların olmadığı anlamına gelmeyeceğini, bu nedenle eğitimle ilgili sendikaları ziyaret ederek bilgiler alıp, sorunları yerinde tespit edeceklerini ve aldıkları bilgileri Genel Başkanları Meral Akşener’e ileteceklerini kaydetti. (HABER MERKEZİ)