İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yarın Kırşehir’e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunup, halkla kucaklaşacak.
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen’in verdiği bilgiye göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kırşehir ziyareti saat 11.00’de Kaman’da esnaf ziyareti ile başlayacak. Saat 12.30’da Kırşehir Belediyesi’ne gelerek Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler alacak olan Akşener ve beraberindekiler saat 13.00’te şehrimizde esnaf ziyaretlerine başlayacak. İki saat sürecek esnaf ziyaretlerinden sonra Akşener saat 15.00’de Neşet Ertaş’ın Bağbaşı Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret ederek dua okuyacak.
Saat 15.30’da Mucur’a geçerek esnafları ziyaret edecek olan Meral Akşener daha sonra Kırşehir’den ayrılacak. 
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, genel başkanları Meral Akşehir’in Kırşehir halkıyla kucaklaşacağı ziyaretlerine bütün Kırşehir halkını davet etti. Başkan Göçen, 
“Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener 29 Eylül 2021 Çarşamba günü Kırşehir’e gelerek halkımızla kucaklaşıp kendilerini dinleyecektir. Hiçbir zaman halkımızı ayağına çağırmadığı gibi kendisi il il gezerek milletin yanında olmakta, dertlerini dinleyip çözüm yolu aramaktadır her geçen gün sorunların arttığı günümüzde insanların umudunu kaybetmemesini, iyimser olmasını temin etmeye, sorunlarını gündeme taşıyıp çözmeye çalışmaktadır. Kırşehirliler olarak Sayın Genel Başkanımızın yanında olmak için tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)