İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ve beraberdeki Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları ile Kırşehir İlçe Başkanları,  İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ı makamında ziyaret ettiler.
Genel Merkez’de gerçekleştirilen ziyarete Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu ile Nuri Araz, Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Akçakent İlçe Başkanı Umut Türkay ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Teşkilat Başkanı Koray Aydın'ı ziyaret eden Müfit Göçen, Koray Aydın’a görevinde başarılar dilediler.
Geçtiğimiz ay yapılan İYİ Parti Kurultayı’na pandemiden dolayı delegelerin dışında kimsenin katılamadığını belirten Bakan Müfit Göçen, Koray Aydın’a birlikte çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 
Ziyarette Başkan Göçen İYİ Parti’nin Kırşehir’de yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verirken, İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın da partilerinin faaliyetlerini ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik ve pandemi başta olmak üzere diğer konular üzerinde yaşanan gelişmeler ve sorunlar hakkında görüş ve düşüncelerini paylaştı.  (HABER: BEYHAN BALLI)