İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bugün gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e nezaket ziyaretinde bulundu.
31 Mart seçimleriyle ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında gazetemiz Genel yayın Koordinatörü Salih Güner’e bilgiler veren Başkan Müfit Göçen, seçimlerin hayırlara vesile olmasını diledi.
İYİ Parti’nin Kırşehir’deki adaylarını en kısa sürede açıklayarak, seçim startını vereceğini ifade eden Müfit Göçen, “Ülke ve Kırşehir olarak yeni bir yerel seçimlere gidiyoruz. Şimdiden seçimlerin ülkemize ve Kırşehir’imize hayırlar getirmesini diliyorum. Bizim Kırşehir için sevdamız belli herkesin imrendiği bir şehir Kırşehir, saygın, dürüst insanların teveccüh gördüğü şehirdir. Ülke genelinde politikalarımız belli, birbirimize karşı saygının olduğu, Mustafa Kemal’in izinden giden insanlar topluluğu, biz bunu da iki parti olarak yaşatmaya çalışıyoruz. Partimiz bu seçimde bazı illerde CHP ile ittifak kararı aldı. İki partinin de idealleri ve beklentileri aynı. Önemli olan ülkemizin ve ilimizin menfaatleridir. Bu konuda her zaman ortak hareket edeceğiz. Hayırlı sonuçlar bekliyoruz, temennimiz bu yönde. Şimdiden seçimlerin ülkemize ve Kırşehirimize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.
Kırşehir’de seçim sürecinin birlik ve beraberlik içinde geçmesi dileğinde de bulunan Başkan Müfit Göçen, bütün siyasi partilerin ve adayların seviyeli bir seçim süreci geçirmelerinin Kırşehir için önemli olduğunu ifade etti. (HABER: BEYHAN BALLI)