Kırşehir'de faaliyet gösteren Özel Musa Gül Hastanesi'nin sahibi Musa Gül'ün sosyal medya hesabı Facebook’tan yapılan paylaşım Kırşehir’de İYİ Partililerin yoğun tepkilerine neden oldu.

Musa Gül’ün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında, "Tamamen yavşak kadın" deme cüretinde bulunduğunu öne süren İYİ parti Kırşehir İl başkanı Müfit Göçen, “Kırşehir deki özel hastaneye hizmet getirmek iddiası ile sahip olan Musa Gül isimli şahıs ekonomik gücünün kendisine şaşkınca hak verdiğini düşünerek, haddini aşarak milyonlarca Türk vatandaşın oyunu alan, günümüzde çıkmaza ve bunalımlara giren devletimizin yönetimi için milletimizin umudu haline gelen, aynı zamanda hem anne, hem de babaanne olan İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hakkında, "Tamamen yavşak kadın" deme cüretinde bulunmuştur. Kendine bakmadan böyle şizofren, terbiyesiz bir ithamda  bulunmasını ya kendini yönlendirenler istemiş olmalı, yada yandaşlığını ispat etme çabası olmalı. Bu seviyesiz, terbiyesiz, görgüsüz açıklamasından dolayı derhal özür dilemelidir. Bu ve bu seviyedekilerin yaptıkları hiç bir zaman tepkisiz kalmayacaktır, gerekli yasal girişimler devam edecektir. Atalarımızın bir sözü vardır ‘Evladım vezir olamazsın demedim, adam olamazsın demiştim’ diye” ifadelerini kullandı.

 Başkan Müfit Göçen, İYİ Parti Kırşehir İl Teşkilatı olarak Kırşehir kamuoyuna yaptığı yazılı açıklamada da Musa Gül’e yaptığı çağrıda da şu ifadelere yer verdi:

“Haddini aşarak, saygısızca Facebook hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle tüm Kırşehir'in tanıdığı Musa Gül'e cevaplanması için açık çağrı:   

“Milletin umudu olan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e kendinin değil, sosyal medya hesabını çalanların hakaret ettiğini, bu nedenle özür dilediğini açıklamıştın. Bu nedenle şunları sormak istiyorum:

“1) Dün itibariyle bayram tatili bitmiştir. Hesabının çalındığını, yasa dışı ele geçirenler (!) için suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştınız. Bulundunuz mu? Bizlerle bunu paylaşmanızı bekliyoruz, yoksa geçiştirmeye mi çalışmaktasınız?                                             

2) Facebook hesabının çalındığını ifade ediyorsun ama şikâyetçi olmadan, hiç bir şey yok gibi ertesi gün hesabınızı kullanmaya devam ediyorsunuz. Hesabı ele geçiren insan veya insanlar çok ilginç bir şekilde hesabınızdan hakaret edip, tekrar size hesabınızı iade etmiş olmalılar. Şaka gibi değil mi?      

3) Sözde özür yazınızda sanki inat edercesine, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener den net olarak özür dilememişsiniz. Dalga geçer gibi, sanki sizin yanınızdan geçilmiş gibi savsaklamışsınız. Sizi ciddiyete yani ciddi olarak özür dilemeye davet ediyoruz.  

4) Dediğiniz gibi hesabınız "yasa dışı ele geçirildi" ise, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'e hakaret eden zavallı, adi pisliklere en azından "yavşak sizsiniz, şerefsizler" demiyorsunuz. Acaba çekindiğiniz bir şey mi var? Ucu kime dokunursa dokunsun böyle bir namussuzluğa tahammülümüz yoktur, kimsenin de olmamalı, yasal olarak cezayı çekmeliler.        

5) Genel Merkezimiz gereken yasal işlemleri yapmaktadır ama Kırşehir İYİ Parti ailesi olarak eğip, kıvırmadan doğru ve düzgün bir şekilde özür bekliyoruz.

“Bu arada dediğiniz gibi, sizi tanıyanlar tanıyordu. Ama artık sizi tanımayanlar da kim ve nasıl insan olduğunuzu yine sizin sayenizde çok iyi öğrendi. Sizin sözde özür paylaşımınıza yorum yapan kendiniz gibi olan bir kaç kişiye değil, bizlerin paylaşımına yapılan yorumlara, sokakta, esnaf arasında, çay ocaklarında konuşulanlara bakarsanız doğruyu ve kendinizi görürsünüz.” (HABER: BEYHAN BALLI)