Kırşehir İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Nuri Araz, Millet İttifakı'ndan Belediye Meclis Üyesi adayı gösterilmesini gerekçe göstererek yürüttüğü Merkez İlçe Başkanlığı görevini bıraktı.
Cumartesi günü özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen törenle görevini yeni Merkez İlçe Başkanı Yaşar Nuransoy'a bırakan Nuri Araz, kendisi ile bir yılı aşkın süredir aktif çalışma sergileyen kadın kollarına teşekkür ederek helallik diledi.
İYİ Partililerin yanı sıra toplantıya CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, CHP İl Başkanı Baran Genç ve Millet İttifakı'nın Kırşehir adayı Selahattin Ekicioğlu katıldı.
31 Mart seçimlerinde Millet İttifakı’nın Kırşehir’de başarıyla çıkacağına inandığını belirten Nuri Araz, seçim çalışmalarında gittikleri her yerde bunu gördüklerini, halkın yoğun ilgisinin de bunun bir göstergesi olduğuna dikkat çekti.
Araz, konuşmasında, "Belediye Meclis Üyeliği nedeniyle yürüttüğüm görevimi bırakıyorum. Hüznü ve sevinci bir arada yaşıyorum. Bana sunulan başka bir görev için görevimi bırakıyorum. Sizlerle tanış olmaktan kardeş olmaktan memnun oldum. İnşallah görev değişimi gönlümüzdeki sevgi ve saygıyı da değiştirmeyecek." dedi.
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen de Merkez İlçe Başkanı olarak büyük katkılarda bulunan Nuri Araz’a teşekkür ederek, bir plaket verdi.
Toplantıda ayrıca CHP Kırşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan da birer konuşma yaparak, 31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çektiler.
Ekicioğlu ve İlhan, Kırşehir’de seçim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürdüklerini, 31 Mart’ta Kırşehir halkının desteğiyle kazanıp, Kırşehir’e her alanda güzel hizmetler vereceklerini ifade ettiler. (HABER: BEYHAN BALLI)