İlimizdeki ziyaretlerine devam eden İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Başkan Yardımcıları Deniz Yağmur ve Osman İlhan ile birlikte Ahiler Kalınma Ajansı’nı ziyaret ettiler.
Ziyaret esnasında konuşan Kalkınma Ajansı Başkanı Ali Gencer Kalkınma Ajansı olarak çeşitli sosyal projelere ağırlık verdiklerini, her zaman yatırımcıları desteklediklerini, her alanda çalışmalarının iyi gittiğini, yatırımcıların yatırım yapmaları için çalıştıklarını ve UNESCO çalışmalarının iyi gittiğini ve bu çalışmaların Bakanlıkta ses getirdiğini ifade etti.
İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen ise yaptığı konuşmada Kalkınma Ajansının niyetinin güzel olduğunu ama ajansa yeterince destek verilmediğini, insanlara sosyal destek kapsamında çeşitli yardımlar yapılması yerine iş imkanı sağlayacak alanların oluşturulması gerektiğini, saygı ve sevgi bağıyla herkese eşit davranması gerektiğini ve mikro kredilerin daha işler hale getirilmesini, önemli olanın Kırşehir’de ve ülkemizde birliğin sağlanması olduğunu söyledi. (HABER MERKEZİ)