Siyasi görüş ve düşünceleri farklı, partileri ayrı olsa da Kırşehir adının her geçtiği yerde bir olan Ankara Milletvekilleri hemşehrilerimiz Hacı Turan ve Yıldırım Kaya, örnek bir birliktelik sergilemeleri Kırşehir halkının takdirini kazandı.
CHP Ankara Milletvekili hemşehrimiz Yıldırım Kaya, Ankara Milletvekili hemşehrimiz Hacı Turan’ı doğup büyüdüğü merkeze bağlı Dulkadirli Kartalkaya köyüne davet etti.
Milletvekili Hacı Turan, Pazar günü Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, AK Parti eski Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ile birlikte Yıldırım Kaya’nın Dulkadirli Kartalkaya köyündeki evine gitti.
Yıldırım Kaya, misafirlerine yufka ekmekle birlikte ayran çorbası, etli bulgur pilavı ve salata ikram etti.
Milletvekilleri Kaya ve Turan, Kırşehir ve Ankara’daki çalışmalarla ilgili görüş alıverişinde bulunarak, seçim bölgeleri Ankara olmasına rağmen Kırşehir’deki bütün hemşehrilerine kapılarının ve gönüllerinin açık olduğunu ifade ettiler.
Türkiye’nin ve Kırşehir’in sorunlarının da gündeme geldiği ziyaret karşılıklı sohbetle devam etti.
Milletvekilleri Yıldırım Kaya ve Hacı Turan’ın siyasi görüş ve düşünceleri farklı olmasına rağmen sık sık biraraya gelerek Kırşehir ve Ankara’nın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunmaları Kırşehirli hemşehrileri arasında takdirle karşılandı ve “Ülkemiz ve Kırşehir ne kaybettiyse partizanlıktan, iç çekişmelerden, kavga ve tartışmalardan kaybetti. İşte özlediğimiz tablo bu. Siyaset böyle yapılmalı” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. (HABER: SALİH GÜNER)