AK Parti’den üçüncü kez Kırşehir Belediye Başkanlığına aday olan ve seçim çalışmaları çerçevesinde seçmenlerle buluşan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, CHP’nin seçim bürosunu da ziyaret ederek demokrasi adına örnek bir tavır ortaya koydu.
Şehir merkezinde seçmenleri ziyaret ederken CHP seçim bürosuna da uğrayıp kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, seçim bürosunda CHP İl Başkanı Baran Genç, Merkez İlçe Başkanı Doğan Yıldızhan ve partililerle bir süre sohbet etti.
Kırşehir’de seviyeli bir seçim sürecinin göstergesi olan bu ziyaret Kırşehir’de seçmenlerin de takdirini kazandı.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Kırşehir’de her seçim huzur içerisinde geçmiştir. Bu seçimler de inşallah öyle geçecektir. Kırşehir halkının sevgi ve saygısıyla, güveniyle 10 yıldır bu şehre en iyi hizmetleri yaptığımız inancındayım. Tabi biz kadere inananlardanız. Değerli Kırşehir halkı bize bu görev ve yetkiyi bir kez daha verirse, hizmetlerimizin üzerine yenilerini katacağız” dedi ve CHP Kırşehir il yöneticilerine de 31 Mart seçimlerinde başarılar diledi.
CHP İl Başkanı Baran Genç te Kırşehir’de seçim çalışmalarına devam ettiklerini, Kırşehir halkının sandıkta vereceği karara saygı duyacaklarını belirtti ve bütün partilere ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye başarılar diledi. (HABER: BEYHAN BALLI)