Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Şeref Baran Genç, Halk TV ekranlarında canlı yayınlanan Eylül Han Tezel’in sunduğu Yerelden Siyaset programına konuk oldu. 
Çanakkale ve Artvin CHP İl Başkanları’nın da konuk olduğu program öncesinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile kahvaltıda bir araya gelen İl Başkanı Genç, Kırşehir’in ve ülkenin gündemi ile ilgili konularda Kaftancıoğlu ile değerlendirmelerde bulundular.  
KIRŞEHİR, HALK TV EKRANLARINDAYDI
CHP Kırşehir İl Başkanı Baran Genç, 21 Mart Pazar günü Halk TV’de yayınlanan “Yerelden Siyaset” programında Kırşehir Belediyesi’nin çalışmaları konusunda bilgi verdi. 
Pandemi süreci içerisinde Belediye’nin maske üretimi, yaptığı sosyal yardımlar ve hijyen çalışmalarını anlatan Başkan Genç, Kırşehir’in tarım ve hayvancılık gibi sosyo-ekonomik sorunları başta olmak üzere, Kırşehir’e yapılan yatırımların yetersizliği konularına değindi. 
GAZETECİ HEMŞEHRİMİZ ÖZLEM GÜRSES’TEN KIRŞEHİR’E SELAM VAR  
Halk TV’deki programa Kırşehir Belediyesi Basın Danışmanı Cengiz Dağıstan ile birlikte katılan İl Başkanı Baran Genç, Kırşehirli hemşehrimiz gazeteci Özlem Gürses ile bir araya gelerek Kırşehir Kadın Girişimciler İşletme Kooperatifi tarafından hazırlanan yöresel ürünler sepetini hediye ettiler.
Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Özlem Gürses, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’na, Kırşehir Kadın Kooperatifi’ne ve Cengiz Dağıstan’a teşekkür ettiğini belirterek, Kırşehir Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan Kırşehir pekmezi, cevizi, köftürü, eriştesi ve Cemele biberini takipçilerine tanıttı. (HABER MERKEZİ)