AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“Hizmet üretmeye, taş üstüne 
taş koymaya devam edeceğiz”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, çıktıkları yola ikbal devşirmek için değil, istiklal ve istikbal mücadelesini zaferle taçlandırmak için çıktıklarını ifade etti.
Kırşehir’de sık sık vatandaşlarla buluşarak onların istek ve sorunlarını dinleyerek çözüm yolu arayan Başkan Seher Ünsal, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Biz millete efendi olmak için değil, hizmetkâr olmak için geldik. Biz bu yola ikbal devşirmek için değil, istiklal ve istikbal mücadelemizi zaferle taçlandırmak için çıktık. 
Bizim yolumuz kardeşlik yoludur. Demokrasi, hukuk, adalet yoludur. Bizim yolumuz Türkiye'nin huzurudur, refahıdır, Türkiye'nin selametidir.  Vatanımızın bekası, mensubu olmaktan her zaman iftihar ettiğimiz aziz milletimizin esenliği siyasetteki en büyük kırmızı çizgimizdir. 
Son 19 yıldır olduğu gibi bugün de yarın da itidalle sağduyuyla, sabırla hareket edecek kin ve nefret yerine kardeşliğin diliyle konuşacağız.  Sanal gündemlerin sahte manşetlerin özellikle peşine takılmadan tüm enerjimizi ülkemiz ve milletimiz için hizmet üretmeye, eser üretmeye, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz.  Türkiye'yi eski kötü günlerine gayret edenler gibi döndürmeyeceğiz. Pazarlığa tutuşanların karşısına büyük ve güçlü Türkiye davamıza daha sıkı sarılarak çıkacağız." (HABER: BEYHAN BALLI)