İYİ Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen AK Parti’nin Kırşehir kurmaylarına tepki gösterdi:

“Hızlı tren projesinin yalan olduğu ortaya çıktı”

İYİ Parti Kırşehir İl Başkan Müfit Göçen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonunda Kayseri’de hızlı tren ve fabrika açılışlarına katılmasını değerlendirerek, Kırşehir AK Parti yöneticilerinin yalancı konumuna düştüklerini açıkladı.

AK Parti ve küçük ortaklarının Kırşehir seçmenine verdikleri sözleri bir kez daha yerine getirmeyerek yalanlarını umursamaz bir şekilde ortaya çıkardıklarını belirten Başkan Müfit Göçen, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti:

“Yıllardır her seçimde yerine getirilmeyen değişik vaatler ile vatandaşa şirin gözüken, kandıran AKP’nin Kırşehir temsilcileri de artık maalesef yalancı konumuna düştüler. Zaman zaman bir takım vaatlerine gülüp geçtiğimiz, AKP’nin her kademesinde göreve gelenler kendilerini önemli göstermek için arkasında duramayacakları çevre yolu, havaalanı yolu ve raylı sistemi gibi vaatler vermişler, daha büyük olan hızlı tren gibi devletin en üst makamlarınca defalarca açıklanmasına rağmen takip edip sonuçlandıramadıkları sözleri ile yıllardır sürekli her seçimde gündeme getirmişler ama maalesef bu da sürekli boş çıkmış, bir sonraki seçim vaatleri arasına kalmıştır.

“Detaylarına girmek istemediğim bir kaç iş dışında 20 yıldır Kırşehir’de bina yık, bina yap işlerinden başka iş yapmayan, 1 işçi bile istihdam edecek iş yeri açmayan ama buna rağmen yüzlerce işçinin çalıştığı fabrikayı satan, en büyük başarıları milletvekili sayımızı 3’ten 2’ye düşürmek olan AKP’li sözde Kırşehir sevdası ile hava yapan Milletvekili Mustafa Kendirli, AKP İl Başkanı Seher Ünsal Sayın Cumhurbaşkanı’nın Kayseri’de hızlı tren ve fabrika açılış törenlerine katılmışlar. Muhtemelen bu yatırımlar nedeniyle çılgınca da alkışlamışlardır. Ama her halde her sözlerini unuttukları gibi bunu da unuttular, yatırımlar Kırşehir’e değil, Kayseri’ye geliyor, utanın utanın.

“Sayın AKP İl Başkanı Seher Ünsal, Sayın Cumhurbaşkanımız ile fotoğrafını, her ne kadar Kırşehir’e yatırım hayal olsa da, ‘sevdamız’ diye mutluluk içinde paylaşmış. Senin de mutlu olmanı isteriz ama Kırşehir ile dalga geçer gibi yapman zorumuza gidiyor. Ya sözünüzün takipçisi olun, yerine getirin ya da derhal istifa edin, bu kadar pişkinlik olmaz.

“AKP’nin başta Milletvekili, İl Başkanı, İl Genel Meclis Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları bu olumsuz gelişmelerden hepiniz sorumlusunuz. Sizleri verilen sözleri yerine getirmeye aksi takdirde istifaya davet ediyoruz. Tabi ki bu sözlerin diğer muhatapları da Cumhur ittifakının küçük ortaklarıdır.

“Ülkemizin çivisini çıkardınız, insanların geçimini, eğitimini, tarımını, sağlık hizmetleri başta olmak üzere her şeyi berbat ettiniz. Ama az kaldı, yolun sonu göründü. İYİ Parti iktidarında inşallah her şey İYİ olacak. Söz ağızdan çıkar deyip, takipçisi olacağız.” (HABER: BEYHAN BALLI)