CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu:

“HEMŞEHRİLERİMİZİN GÜVENLERİNİ KESİNLİKLE BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ!”

Ekicioğlu: “Kırşehir'de karanlık bir tek sokak kalmayacak ve 31 Mart'ta bahar havası tüm Kırşehir'i saracak…”

Cumhuriyet halk Partisi (CHP) Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken kararsız seçmenin de artık kendilerini umut olarak gördüklerini ifade etmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
"Bugüne kadar kirli siyaset yapmadık bundan sonra da yapmayacağız" diyen Ekicioğlu, "Kırşehir'in ve hemşerilerimizin çok önemli ve acilen çözülmesi gereken sorunları var. Ve insanlar açken boş vaatlere de yönlerini dönmeyeceklerdir. O nedenle de projelerimizi hemşerilerimizi kısa, orta ve uzun vadede rahatlatacak bir şekilde hayata geçireceğiz. Tabii ki memleketi yönetmeye soyunanlar halkı ve şehrimizi nasıl zengin ederiz, işsizliği azaltmak için neler yapabiliriz diye de düşünmek zorundadırlar. Haftalardır ilimizin çok farklı kesimleriyle bir araya geliyorum. Hepsinin kendilerine göre sorunları olduğunu gördük. Bu sorunların çözümü noktasında çözüm yolları bulmak ve halkımıza destek olmak bizim için bir borçtur. Kırşehirli hemşerilerimize borcumuzu ödemek için gece gündüz çalışacak ve güvenlerini boşa çıkartmayacağız” diye konuştu.
Projelerini toplantılarda ve görüştüğü her vatandaşa tek tek anlatan Ekicioğlu "Kırşehir'de üretimi teşvik edeceğiz, istihdamın artması için çalışmalar yapacağız, kooperatifçiliği mutlaka geliştireceğiz." dedi.
Kırşehir'i oluşturan genç, kadın, çocuk, işçi, yaşlı, öğrenci ne kadar bileşen varsa hepsinin renginin Kırşehir'de olduğunu söyleyen Ekicioğlu toplumun tüm kesimlerini Kırşehir'in yönetimine dahil edeceklerini söyleyerek her mahallenin ayrı bir zenginlik olduğu bilinciyle çalışacaklarını ve hizmet sunacaklarını belirtti.
Kırşehir'i Bozkırın ortasında yalnız bırakılmış bir şehir olmaktan kurtaracaklarını ifade eden Ekicioğlu vatandaşın hiçbir zaman belediye mağduru olamayacağının da altını çizdi.
Kırşehir'in gerçekten büyük sorunları var. Kadınlarımız, gençlerimiz, çocuklarımız için güvenlik sorunu olmayan bir Kırşehir yaratacaklarını söyleyen Ekicioğlu "Kırşehir'de karanlık bir tek sokak kalmayacak ve 31 Mart'ta bahar havası tüm Kırşehir'i saracak." dedi.
CHP Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, seçim çalışmalarını sürdürürken, MHP belediye Başkan adayı Doç. Dr. Onur Köksal ile de karşılaştı ve birbirlerine seçim yarışında başarılar diledi. (HABER MERKEZİ)

CHP Belediye Başkan adayı Selahattin Ekicioğlu, MHP belediye Başkan adayı Doç. Dr. Onur Köksal’a seçim yarışında başarılar diledi