Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 31 Mart seçimlerinde bir kez daha destek istedi

“HEMŞEHRİLERİM KIRŞEHİR İÇİN ÇALIŞANLARIN PAÇASINDAN ÇEKMEMELİ”

Bahçeci: “Kırşehir’imizin yerinde saymaya değil, koymaya, hizmet ve yatırım almaya ihtiyacı var”

AK Partili Belediye Başkan Yaşar Bahçeci, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla kucaklaşmaya, onların dertlerini sıkıntılarını dinleyip, çözüm üretmeye devam ederken, hemşehrilerinden bir de istekte bulundu ve “Kırşehir’de yaşayan herkesin bu şehir için çalışanların paçasından çekmeyerek, destek vermeleri gerekiyor” dedi.
Kırşehir’de 10 yılda yaptıkları hizmetlerle her alanda modern ve yaşanılır bir kent haline getirdiklerini, proje üstü proje gerçekleştirerek, ihya ettiklerini ifade eden Başkan Yaşar Bahçeci, “Kırşehir’de doğdum, Kırşehir’de büyüdüm. Yıllarca bize uzanacak bir hizmet eli bekledim. Hemşehrilerim genç yaşta bana bu görevi verdikten sonra onlarca projeyi hayata geçirerek, Kırşehirimizi modern bir kent haline getirdim. Kırşehir’e hizmet etmeye, proje üretmeye doyamadım. Her gece yastığa başımızı koyduğumuzda Kırşehir’e hangi projeleri hayata geçiririz dedik, kafa yorduk. Çok çalıştık, çok uykusuz geceler geçirdik. Gittiğimiz illerde ve ülkelerdeki eserlerden esinlendik, proje üstüne proje ürettik. Hükümetimizden de bu projelere tam destek aldık. Kırşehir’in yerinde saymaya değil, koşmaya, hizmet ve yatırım almaya ihtiyacı var. İnşallah yeni dönemde de 41 yeni projemizi hayata geçirerek, Kırşehir’in merkez nüfusunu 250 binlere getireceğime söz veriyorum” dedi.
10 yıllık görev süresinde gerçekleştirdiği 100’e yakın projeyi hükümetin desteğiyle hayata geçirdiğine dikkati çeken Başkan Yaşar Bahçeci, Türkiye’de üçüncü kez AK Parti’den belediye başkanı gösterilen iki başkandan biri olduğunu ifade etti.
Kendisinin üçüncü kez aday gösterilmesinin kendi ve Kırşehir için büyük onur kaynağı olduğunu anlatan Bahçeci, Kırşehir´in dört bir köşesinde çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmadıklarını, on yıllık görev süresi içinde memleketini seven, ülkesini seven herkesin desteğini arkalarında görmekten te mutluluk duyduğunu bildirdi.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şöyle devam etti:
“Kırşehir’imiz için yapacağımız çalışmalarda esnafımız ve hemşehrilerimiz ile birlikte gönül gönüle hareket edecek, şehrimizi on yılda el birliğiyle nasıl vizyon sahibi yaptıysak bundan sonra da çok daha ileriye taşıyacağız. Kırşehir’imizde seçim çalışmaları kapsamında şehrimizin belirli bölgelerinde esnafımız ve alışveriş yapan hemşehrilerimizi ziyaret ediyoruz. Aramızda güçlü bir bağ kurduk, atalarımız ne demiş ‘tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Şehrimize yaptığımız hizmetleri ve yeni projelerimizi anlatıp desteklerini talep ediyoruz. Vatandaşımıza sunulan her hizmetin farkındalığının çözüm odaklı olması geleceğe yönelik daha fazla hizmet üretmek adına bizlere yol gösteriyor. Fikirlerini, önerilerini bizlerle paylaşan hemşerilerime teşekkür ediyorum. On yıl önce talip olduğumuz görevin bilincinde olarak hareket ederek ve bu ölçüde güzel şehrimizin her sahasında varız. Gönüllere talibiz. Halkımız şehrimize on yılda yaptığımız hizmetlerimizi çok iyi biliyor. Vatandaşlarımız haklı olarak da belediyecilik anlamında aynı nimetlerin devam etmesini arzuluyor. Bizler de halkımızın bu beklentilerine cevap verebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Halkın hizmetkârı olmak için vatandaşlarımızla gönül birlikteliği yapıyoruz. Kırşehir’imize hizmet etmek, halkımızın hizmetkârı olmak bizim en büyük mutluluğumuzdur. İnşallah 31 Mart Seçimlerinde vatandaşlarımızın bu destekleriyle Kırşehir’in AK Belediyecilik ile devam etmesini sağlayacağız. Halkımız her seçimde ve her süreçte yanımızda oldu. Bizlere güç kazandırdı ve çıktığımız bu kutlu yolda sürekli Kırşehir’li hemşerilerim bizlerle birlikte yürüdü. İnşallah 31 Mart’ta da beraber yürüyecek. Biz de bu yol arkadaşlığımızı, gecemizi gündüzümüze katarak Kırşehir’i hizmetle perçinledik, taçlandırdık. Anadolu’nun Parlayan Yıldızı Kırşehir’i hep birlikte geliştirdik, dönüştürdük ve değiştirdik. Vakit; Kırşehir için artık şahlanma vaktidir. Vakit; Kırşehir için zirvelere tırmanma vaktidir. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde topyekûn gelişim ve birlikte büyüme ve değişim var. İnşallah 31 Mart seçimlerinde bütün Kırşehir halkı yaptıklarımızın karşılığını verir ve bizlere üçüncü dönem için destek verirler. Biz de Allah nasip eder ve bu göreve gelirsek, hemşehrilerime yeni dönemde verdiğim 41 projeyi de hayata geçirir ve Kırşehir’i modern ve yaşanılır bir kent haline getiririz. Benim hedefim önümüzdeki beş yıllık süre içinde bu vaadleri gerçekleştirip, Kırşehir’in merkez nüfusunu 250 bin binlere çıkarmaktır.” (HABER: BEYHAN BALLI)